*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
я вчора замовив товар, і мені не повернули кешбек!
Добридень!
Олексію, готові допомогти у цьому питанні. Вже створили звернення до служби турботи. Написати менеджеру можна через пошту або розділ особистого кабінету "Допомога", "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
ех обманюють, наебсики, кеш на мобільні аксесуари повинен бути 5% (+ мої 10%) разом 5,5%, в результаті зараховують 3%, це не в перші, сервіс жахливий, я цокаю
Добридень!
Жаль, що склалася така думка.
Кешбек нараховується автоматично на підставі даних про категорію товару від партнерів. Для зручності користувачів додали цю умову на сторінці під час переходу.
З повагою,
команда LetyShops
Відмінний додаток. Давно співпрацюю, без будь-яких проблем, кілька разів правда було, що кешбек не нараховували, але після листа та доказів покупки, все без всяких нараховували. Успіхів проекту! Молодці!
Чекала 11.11 половину місяця, розчаруванню немає межі... Покупки робила на Алі, до цього жодних проблем, захотілося кешбеку! Гроші з картки знято, статус покупки - закритий, товар не оплачений! Мені дуже хочеться вірити, що це якийсь збій у програмі і мені повернуть мої 30 доларів.
Добридень!
Наш сервіс не впливає на процес оплати та доставки товару. З питання повернення коштів рекомендуємо звернутися на підтримку магазину. Сподіваємось, питання вирішиться позитивно найближчим часом.
З повагою,
команда LetyShops
Чи не прийняв кешбек! Хоча перехід був! І умови дотримані!!!!!
Вітаю!
Давайте разом намагатимемося розібратися, чому кешбек не з'явився. Будь ласка, напишіть менеджеру у відкритому зверненні до служби турботи.
З повагою,
команда LetyShops
Ніякого кешбеку немає. Або кожному товарі по 0р 0коп показує (що не передбачено) або, навіть коли він є, його не зараховують. Сенс мені від програми, якщо я не можу отримає кешбек з покупок на 2 та на 5 тисяч рублів
Добридень!
Кешбек за всіма вашими замовленнями зафіксувався автоматично. Зазвичай кешбек відображається протягом доби. Просимо не переживати раніше.
Віримо, що вам пощастить у розіграші ;)
З повагою,
команда LetyShops
Здійснила оплату на алі та що отримала? гроші з карти зняли, а на алі не світиться, що оплата пройшла. що робити??
Добридень!
У цій ситуації радимо звернутися до продавця товару або на підтримку магазину AliExpress.
Віримо, що питання буде вирішено на вашу користь.
З повагою,
команда LetyShops
какого черта максимальный % кэшбека на Али с активированным lety-кодом резко упал до 5%?
Добрый день, Евгений!
Есть магазины, у которых ставка вознаграждения зависит от категории товара. Магазин AliExpress в их числе. Мы всегда делимся этой информацией на странице магазина.
При возникновении дополнительных вопросов, обязательно пишите.
С уважением,
команда LetyShops
11/11 хоть и активировал кэшбек при каждой покупке, и иконка зеленая была - а ничего не отобразилось, в отличие от предыдущих покупок. Походу и здесь развод :(
Юрий, добрый день!
Хотим помочь разобраться, что пошло не так. Создали обращение в службу заботы. Его можно найти в своем аккаунте в разделе "Помощь" - "Мои обращения". Будем благодарны за скриншот заказов из личного кабинета магазина.
С уважением,
команда LetyShops
зробила купу покупок із Алі 11.11. Сайт весь час підсмоктував. В результаті ніякого кешбеку. Шукаю, що запропонують конкуренти. Начебто десь і кешбек був по більший і мінімальна сума виведення. Дуже прикро.
Добридень!
Так, спочатку розпродажі були тимчасові труднощі, тому сайт міг працювати не як завжди.
Бачимо, у вас створено звернення за втраченим кешбеком. Незабаром на нього дадуть відповідь наші менеджери і допоможуть вирішити питання. Сподіваємось на продовження співпраці.
З повагою,
команда LetyShops