*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Кешбек нараховують не на всі товари. Робив замовлення останнім часом. На деякі товари кешбеку немає. Не відомо де дивитися є кешбек чи ні.
Ігоре, добрий день!
Кешбек дійсно нараховується на всі товари в AliExpress згідно з умовами партнерів. Перевірити товар можна в чеккері на сторінці під час переходу в магазин, а також за допомогою нашого розширення .
У разі виникнення запитань завжди можете створити звернення до служби турботи.
З повагою,
команда LetyShops
кешбек нараховують постійно. не так багато як хотілося але хоч щось. із висновком проблем теж немає.
Не за все повертається кешбек, особливо великі суми.
Добридень!
Знедавна AliExpess передає комісію не за всі товари. Рекомендуємо перевіряти товар у чеккері, який є на сторінці під час переходу.
З повагою,
команда LetyShops
відстій повний. 250 гривень для виведення-це ж на яку суму треба скупитися???? ПЕРЕХОДІТЬ ВСЕ НА S****!!!там такі ж відсотки на нарахування,тільки мінімальний висновок 5(!!!) гривень.
Добридень!
Так, мінімальна сума для виведення коштів є. Комісію за переказ оплачує наш сервіс. Швидше накопичити допоможе програма "Кешбек без покупок", а також "Приведи друга".
З повагою,
команда LetyShops
Який сенс із цього летішопсу? То на які суми на купувати що був би хоча б невеликий сенс? Техніку нормальні люди купують раз на 2-5 років, одяг купують наживо (бо по 10 разів повертати з-за відтінку або кривого шва) і т.д., це те, що стосується одягу. А по дрібницях, щоб отримувати 10-20 гривень на місяць, і то "ЯКЩО"..... Я не маю на увазі що давайте мені багато грошей задарма, а до того що те що ви робите або безглуздо, або для багатих ( Я МАЮ НА УВАГУ БАГАТИХ), або для самих-жмот, які за копієчку задушать!!!! Ось якби ви зробили свої картки, не знаю бонусні, накопичувальні та хоч банківські; для оплати в інтернеті, магазині (будь-якому, локальному). Висновок: я не бачу вигоди, тому що я і всі мої знайомі витрачають гроші саме з руки, а не онлайн. Ось)
Доброго дня, Валерію!
Онлайн-шопінг у 21 столітті набирає популярності та постійно розвивається.
Купуючи з нашим сервісом, можна отримувати вигоду у вигляді повернення частини коштів на витрачений товар. У такому разі ви отримуєте і замовлення, і кешбек. Адже здорово!
Дякуємо за ідею з картами! Ми постійно працюємо над новими продуктами, тому слідкуйте за новинами сервісу :)
З повагою,
команда LetyShops
Не всі кешбеки повертають, переходитиму на інший сайт.
Здрастуйте, Олександре!
Шкода, що ви ухвалили таке рішення. Хочемо звернути увагу, що за деякі товари в AliExpress кешбек не зараховується. Перевірити інформацію можна у чеккері .
З повагою,
команда LetyShops
1.65% нараховують....лол купувати на Алі телефон і мати з цього 1.65% рили??????а навіщо ви тоді потрібні взагалі,як прокладка....жаль пізно побачив про ці копійки,а так би навіть не морочився з цим.
Добридень!
Вадим, так, базова ставка за покупки мобільних телефонів на сайті AliExpress – 1.5%. Вигода невелика, але однаково є.
З повагою,
команда LetyShops