*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
доведеться поки почекати з покупкою на алі. Якось стрімко замовляти з вірусного Китаю
Я не любитель бігати по магазинах... але з Алі почала купувати частіше навіть одяг (хоч і не всякий). Алі - гарна інтернет-майданчик, що давно зарекомендувала себе. Однак деякі товари простіше і дешевше купити на місці (наприклад глиняні горщики квітки у нас дешевше і вибір більший, як за розмірами так і за кольорами). У майданчика налагоджена схема обробки претензій (спори) та налагоджені канали постачання (переважно Пошта + кур'єрські служби). Також є система відгуків та зворотний зв'язок із продавцем і своя власна система лояльності. Але все одно навіть на Алі потрібно вибирати і купувати обережно, я б сказала навіть прискіпливо ... Зараз все переміщається в інтернет. Шахраї, на жаль, теж (їм теж є хочеться, хоч і заробіток цей незаконний).
Добридень!
Дякуємо, що поділилися досвідом покупок з користувачами :)
Щоб бути впевненим у продавці перед замовленням на майданчику AliExpress, встановіть наше розширення для браузера . З допомогою нього можете відстежувати динаміку цін, і навіть бачити аналіз продавця.
З повагою,
команда LetyShops
Гарний додаток, на якісь товари кешбек не нараховувалися, але я звернулася в службу підтримки і вони вирішили цю проблему блискавично, велике спасибі співробітникам, так тримати!
Думав що це все на*б але коли купив товар за 800рублей 20рублей кинули в кешбек я ах***
роблю замовлення 28.01.2020 о 13.10 на алі ставлять Час замовлення: 23:08 Jan. 27 2020. черговий обман, в кібер понеділок знижок немає, і новий рік теж чергова брехня
Добридень!
Час в особистому кабінеті AliExpress може відрізнятися через різницю в часовому поясі, але це ніяк не впливає на фіксацію або нарахування кешбеку.
В акцію Кіберпонеділок не було підвищеного відсотка в AliExpress, однак були інші магазини, які порадували вигідними пропозиціями. Слідкуйте за нашими новинами та розсилками :)
З повагою,
команда LetyShops
Чим далі, тим менше магазинів із кешбеком. Вже офіційні Сяомі не кешбекаються. Журбинка.
Добридень!
Нам теж сумно;
Сподіваємось, умови співпраці будуть переглянуті.
З повагою,
команда LetyShops
Команда летішопс напевно так заморочилася писати, що не на всі покупки приходить кешбек. До речі, мені кеш не прийшов)))
Добридень!
А ви перевіряли товар на нарахування кешбеку у нашому чеккері? :)
Створили звернення до служби турботи від вашого імені. Чекатимемо відповідь.
З повагою,
команда LetyShops