Почти всё прекрасно в вашем сервисе. Быстрая обработка покупок, разрешение спорных вопросов по начислениям от магазинов. Но всё-таки одно несущественное "но". Великоват лимит для вывода средств и маловато магазинов, которые хотелось бы, чтоб они были. В общем всё хорошо. Спасибо всему коллективу за серьёзный и ответственный подход к работе.
Добрый день!
Андрей, спасибо за обратную связь. Примем во внимание.
Связались с вами по почте для уточнения магазинов, которые желаете видеть среди наших партнеров. Будем благодарны за ответ :)
С уважением,
команда LetyShops
Дякую за вашу оперативність. Не встигла зробити заявку на виведення коштів, як уже гроші на рахунку. Ви найкращі, з вами приємно співпрацювати. Люблю всю команду Летішоп.
Доброго дня!
Наталі, дякую вам за такий зворушливий коментар :) Раді, що ви з нами!
З повагою,
команда LetyShops
Дякуємо за сумлінну та оперативну роботу з вирішення проблем, що виникли. Всі питання вирішені в найкоротший час, особливо дякую Кирилу Мельнику за комунікабельність та компетентність.
Доброго дня!
Ігоре, дякую, що знайшли хвилинку і залишили відгук :) Менеджеру передали слова подяки.
З повагою,
команда LetyShops
Щоб вивести кошти, потрібно накопичити щонайменше 500 крб. Самі подумайте, скільки потрібно купити товару щоб набрати таку суму кешбеку. Дуже негативна думка про сайт.
Доброго дня!
У нас справді є ліміт при поданні заявки на виведення коштів. Він становить 500 рублів. Комісію за переказ оплачує наш сервіс. Швидше накопичити кошти допоможуть реферальна програма, а також кешбек, що горить :)
З повагою,
команда LetyShops
Дякуємо команді LetyShops за їхню роботу та удачі! Чудовий сервіс, мені все подобається. Покупки все одно робиш і витрачаєш гроші, а з сервісом LetyShops від покупок ще й кешбек. Наче дрібниця, а приємно. Шкода, що не всі магазини співпрацюють із LetyShops.
Доброго дня!
Дякую, що знайшли час поділитися відгуком:) Раді нести користь!
Щодо підключення магазинів. Зв'язалися з вами поштою, щоб уточнити список цікавих партнерів. Можливо, чи зможемо їх підключити.
З повагою,
команда LetyShops
У моєму чесному огляді. Дуже гарна робота. Мені це сподобалося. Я придбав багато речей на багатьох сайтах і заробив надто багато реальних грошей, які також були перераховані на мій банківський рахунок. Це дуже простий і легкий спосіб заробляти гроші на покупках
Привіт.
Дякуємо за відгук. Ми раді отримати такий відгук :)
З повагою
Команда LetyShops
Я в шоке) вообще не ожидал, что это сработает)) пришёл повышенный кэшбек! Крутяк! Буду всем советовать :)
Добрый день!
Здорово! Спасибо за отзыв!
Рады, что покупка стала не только полезной, а еще и выгодной. ;)
С уважением,
команда LetyShops
Сервіс дійсно працює, збоїв немає, все сподобалося, колективу дякую!
Доброго дня!
І вам дякую, що ви з нами! :)
З повагою,
команда LetyShops