Дякую за турботу
Доброго дня!
Олександре, дякую, що ви з нами! :)
З повагою,
команда LetyShops
Кешбек і операції загалом хороші, але вони марні, якщо зобов’язання не виконуються. Я зробив покупку в El Corte Inglés зі значним кешбеком, транзакція не вдалася (що є досить поширеним явищем), і мені довелося її вимагати. Після чотирьох місяців очікування та кількох скарг я отримав ваучер на суму, значно нижчу від суми, узгодженої в умовах закупівлі, і інцидент було закрито з обґрунтуванням, що магазин не відповів на них. Я вважаю угоди, які Letyshops укладає зі своїми магазинами та які пропонуються на цій платформі, дуже поганими. Відтепер я буду шукати інші альтернативи.
Привіт, Дієго.
Дякуємо, що залишили свою думку. Нам дуже шкода, що вам доводиться стикатися з такою ситуацією.
Як і ви, ми також зацікавлені в кешбек кредитуванні. Втрата кешбеку може статися через кілька факторів: порушення умов магазину, тривалий термін оплати (більше години), використання промокодів. Якщо з якоїсь причини кешбек не з’являється, це означає, що магазин не надіслав жодної компенсації за ваше замовлення, тому ми намагаємося компенсувати принаймні частину кешбеку, який користувач не отримує з наших коштів.
На жаль, ми не отримали відповіді від магазину щодо вашого замовлення. Ми розуміємо, що ви не задоволені рішенням і що бонус, який ми вам зарахували, не відповідає кешбеку, але ми не можемо нічого зробити :(
Від усієї душі ми сподіваємося, що ви нарешті отримаєте задоволення від перебування у нас і більше не будете розчаровані.
З повагою
Команда LetyShops
Хороший кешбек сервіс. Усі покупки проходили і що характерно практично відразу. Була затримка по кешбеку за чек, але це на стороні рекламодавця вирішили проблему за 3 дні. Мінімалку як нагромадив - вивів, прийшли на карту через півгодини. Респект та поважуха! Поки що жодних проблем.
Ваш сервіс викликає залежність)) Хочеться купувати більше)) Кешбек нараховується справно, кошти виводяться навіть швидше, ніж я могла подумати. Дуже дякую за таку можливість економити на покупках. Процвітання вашому сервісу))
Доброго дня, Юліє!
Як круто, що ви задоволені сервісом :)
Дякуємо за приємні слова!
З повагою,
команда LetyShops
Виведення коштів працює. АЛЕ! є один значний мінус: при підвищеному кешбеку неодноразово не фіксується придбання, при переході з вашої програми. Під час подання заявки на втрачений кешбек розрахунок здійснюється від мінімального відсотка.
Доброго дня!
Ірине, на фіксацію кешбеку в сервісі не впливає його відсоток. Причини втрати можуть бути в:
- розширення та антивіруси, які встановлені в браузері;
- відвідування інших вкладок під час оформлення покупки;
- недотримання умов магазину або правил здійснення замовлень з кешбеком .
У заявці важливо вказувати точний час здійснення покупки, оскільки система автоматично прораховує та перевіряє інформацію.
За вашими замовленнями кешбек був розрахований з урахуванням ставки, що горить :)
Завжди можете звернутися до нашої служби турботи під час виникнення питань.
З повагою,
команда LetyShops
Молодці передостанній кешбек вирішили мою проблему просто на Ура. Я дуже вам вдячний. Залишалися завжди на зв'язку це добре. Схиляюся і тішуся. Дякую за Все
Доброго дня!
Юрію, дякую, що знайшли час поділитися відгуком.
Передали слова подяки колегам :) Пишіть, якщо будуть запитання. Завжди готові допомогти.
З повагою,
команда LetyShops
Все швидко, прозоро, професійно. Однозначно рекомендую!
Доброго дня!
Володимире, дякую за високу оцінку сервісу :) Працюємо для вас!
З повагою,
команда LetyShops
Нещодавно встановив і не часто користуюся, а вже 800р вивів, і швидко! Тепер частіше користуватимуся додатком!
Доброго дня!
Рінате, раді робити ваші покупки вигідніше :)
З повагою,
команда LetyShops