Скористався магазином Покупки Дебетова карта Home Credit з кешбеком. Виконав чесно умови, спочатку в замовленнях кешбек не з'явився і в результаті зовсім у нарахуванні кешбеку відхилили. Відкрив суперечку, що не дало результатів. Вважаю цей магазин Home Credit лохотроном!
Доброго дня!
Аристарх, сервіс Home Credit зарекомендував себе відповідальним партнером. За ваше замовлення ми не отримали комісію, з якої можемо зарахувати кешбек. Можливі причини ненарахування менеджер описав у зверненні.
З повагою,
команда LetyShops
Друг посоветовал летишопс. Говорит что использует уже больше года и вывел кешбека на 100 баксов. Я зарегался по его рефералке. И тут сразу акция, что если приглашу 3 человека и они сделают покупки на больше 200грн то и я и они получим по 50грн и я еще 350грн за то что привёл сразу 3 чел. Я привёл 4 друга (а не 3, на всякий случай) по рефералке, сделали заказы. 3 кешбека подтвердили, 4ый почему-то нет. Может там друг что-то не так сделал, не знаю. В итоге всего пару покупок и у меня на аккаунте уже 559грн. Сегодня оформил заявку на вывод этих денег на карту Монобанк. Был удивлён что они пришли за 10 минут, хотя было написано что 3 дня на рассмотрение. Выгоднее всего это приводить друзей - тогда и вы и они по 50грн получаете. Можно еще подождать проведения той акции про которую я писал выше. Главный минус - месяц ждёшь подтверждения кешбеков. Сделал покупку - ждёшь месяц пока подтвердится и начислится кешбек. Всё остальное - супер.
Добрый день!
Дмитрий, спасибо, что поделились отзывом :)
С уважением,
команда LetyShops
Все сподобалося, висновок 500 рублів. Прийшли за годину! Навіть не чекав!! Дякую
Наплюйте на 100руб і не користуйтесь реферальною програмою, злітає висновок від 1руб.
Доброго дня!
Коди, що зменшують суму виведення, дійсно не діють для учасників реферальної програми .
Однак у ній є інші переваги.
Мінімальну суму для виведення можна накопичити швидко та без зусиль – варто лише запросити 5-х друзів.
Також часто проводимо акції та даруємо бонуси за запрошення одразу 3-х друзів. Як бачите для отримання бонусів необов'язково робити покупки. Ви отримуєте їх за замовлення друзів та зможете виводити від 500 рублів без додаткових маніпуляцій.
Здорово! Чи не так? ;)
З повагою,
команда LetyShops
Безкінечно вдячна співробітникам LetyShops за допомогу по поверненню кешбеку.
Галино, добрий день!
Завжди приємно подбати про наших користувачів. :)
Дякую, що ви з нами!
З повагою,
Команда LetyShops
Відмінне обслуговування клієнтів! Корисний і добрий! Дуже рекомендую!
Задоволений, гроші повернуто, дякую
Відмінне обслуговування клієнтів і справді швидка відповідь від служби підтримки клієнтів. Втратив кешбек на хорошу суму, але коли я надіслав поштою letyshops, я отримав свій кешбек за день!!! Люблю letyshops