Щиро дякую за чесність і ефективність, я дуже сумнівався, що це правда, дякую, гарного дня
Привіт,
Щиро дякуємо, що довіряєте нам ❤
Ми цінуємо, що ви купуєте з нами.
З повагою
Команда LetyShops
У 99% випадків вони зберігають кешбек, стверджуючи, що ви зробили щось не так (коли інші рази вони давали вам це, ви робили це так само) або що магазин не дав їм комісію. Особливо, коли це великі покупки, як те, що сталося зі мною з кількома мобільними телефонами тощо. У чому моя провина (якщо це правда), тому що я думаю, що вони заробляють статок, коли мільйони людей заробляють їм гроші, не отримуючи нічого натомість. Зі свого боку, я більше не використовуватиму цей веб-сайт і нікому не рекомендуватиму його.
Привіт, Девід.
Дякуємо, що залишили свою думку.
Дуже прикро, що вам доводиться стикатися з такою ситуацією.
Як і ви, ми також зацікавлені в кешбек кредитуванні. Тільки в цьому випадку ми отримуємо комісію від партнерів. Існує кілька факторів, які можуть вплинути на зарахування кешбеку (перевищення підписки, порушення правил магазину, тривала оплата (більше години), використання промокодів). Ми також рекомендуємо вимкнути всі розширення, встановлені у вашому браузері, або спробувати інший браузер без розширень, крім LetyShops.
Девіде, ми розуміємо ваші емоції, але, на жаль, ми не завжди маємо можливість надолужити втрачене з нашого рахунку. Ми щиро сподіваємося, що завдяки нашим порадам подібні ситуації більше ніколи не повторяться.
З повагою
Команда LetyShops
Доброго дня. Створював звернення щодо помилкового входу та покупки з чужого акаунта, просив перезарахувати мені. Проблемою займався фахівець Роман Рокицький. Величезна подяка за оперативність та якісний сервіс. Моя проблема була вирішена у короткий термін. Залишився дуже задоволений чудовим сервісом та компетентним співробітником. Ще раз дякую
Привіт!
Дякую за відгук! Романові вже передали слова подяки. :)
Раді нашій дружбі!
З повагою,
команда LetyShops