* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Wszystko w porządku! To najlepsza usługa!
28 stycznia, a 3X jest nieaktywny... Napisz więc czas akcji czas moskiewski i dokładne warunki.
Olga, cześć!
Dziękuję za komentarz.
Kod Lety do 3-krotnego zwiększenia cashbacku był ważny dla 15 zakupów. Możesz zapoznać się z tymi informacjami na stronie promocyjnej, również na swoim koncie osobistym, w sekcji "Kody Lety". Widzimy, że limit kodu został wyczerpany.
Aby nie przegapić wspaniałych okazji, śledź nasze biuletyny.
Niech szczęście będzie po twojej stronie!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie ma możliwości wejścia do sklepu w Cyberponiedziałek, przycisk logowania (((
Eleno, dzień dobry!
Dziękuję za twój komentarz.
Proszę wybaczyć tę niedogodność. Niestety czasami zdarzają się błędy techniczne.
Jeśli podobny błąd wystąpi w przyszłości, zgłoś go na naszym czacie online. Postaramy się pomóc jak najszybciej.
Jeszcze raz przepraszam.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem towar przez letyshopy. Wchodzę na konto osobiste i nie ma tego cashbacku
Dzień dobry Zachary!
Dzięki za opinie.
Aby pomóc w tej sytuacji stworzyliśmy apel do służby opiekuńczej. Możesz znaleźć odwołania i odpowiedzieć na nie w sekcji konta osobistego „Pomoc” – „Moje odwołania”.
Chętnie pomożemy.
Z szacunkiem,
zespół LetyShops
Kupiłem kilka towarów na aliexpress w ramach promocji potrójnego zwrotu gotówki w cyber poniedziałek 28.01.2019. Zasilono tylko zwykły cashback w wysokości około 3%.
Witam!
Dziękuję za komentarz.
Niestety nie jesteś uczestnikiem promocji i nie aktywowałeś podwyżki cashbacku, więc została ona naliczona według standardowej stawki.
Aby zakup był bardziej opłacalny, zwiększyliśmy stawki cashbacku na stronie Cyber poniedziałek. Aby uzyskać wyższą stawkę, wystarczy przejść z tej strony do sklepu biorącego udział w programie. Otrzymasz również bilet za każdy cashback od 2 rubli i spróbuj szczęścia w losowaniu 100 nagród.
Nie zrażajcie się, promocja nadal trwa do 30 stycznia włącznie. Nadal masz możliwość dokonania zakupu ze zwiększonym cashbackiem.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie widzę tu żadnej uczciwości -chciałbym = zrobić system bez awarii -kupił -naliczono zwrot pieniędzy, więc jedna gadka = sam strażnik, broń Boże, trochę gapi się i "fruwa jak sklejka" Generalnie milczę Kupony chińskie = zniknęły mi za 3 -5 tys. = bardzo podstępny system zapisów - a czy w ogóle istnieje = dostawa towarów = kompletna śmieć = obrzydliwy sklep jedyna rzecz = pełen wszelkiego rodzaju towarów = tak, imponujące! teraz obiecują ostatnią - znowu po angielsku! przelej mi 754 ruble - gdzie - dlaczego - będziemy żyć - zobaczymy! obiecaj dużo = ale rób mało! WSCHÓD = CIENKI BIZNES!
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz.
Przy składaniu zamówień zgodnie z regulaminem zakupów z cashbackiem , a także warunkami publikowanymi na stronach sklepów partnerskich, cashback jest pomyślnie naliczany.
Jeśli napotkasz jakiekolwiek trudności podczas pracy w naszym serwisie, koniecznie poinformuj o tym służbę opiekuńczą. Chętnie wszystko zrozumiemy.
Dziękujemy za spróbowanie szczęścia na naszej leniwej wyprzedaży :) Widzimy, że masz już kilka biletów.
Wierzymy w Twoje szczęście ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
tak jest dobrze, ale są awarie, kolejność można pomylić na 2000 km zamiast Woroneża wysłać do Jakucka