* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Cholera, dlaczego nie mogę wszystkiego jasno opisać. Szczególnie czekam na Cyberponiedziałek, aby kupić ze zwiększonym cashbackiem. W rezultacie otrzymałem regularny cashback ... Nigdzie nie jest napisane, że ta funkcja musi być specjalnie aktywowana na osobnej stronie ... Kolejna sztuczka, aby nie płacić ludziom ... Ogólnie jestem bardzo zdenerwowany ...
Witaj Aleksiej!
Dziękujemy za twoją opinię.
Rozumiemy, że czekałeś na tę wyprzedaż i liczyłeś na zwrot gotówki po podwyższonym oprocentowaniu. Aby kod na zwiększony cashback został dołączony do Twojego konta, musisz przejść do sklepu bezpośrednio ze strony promocyjnej za pomocą tego przycisku . Nie martw się, nadal masz możliwość dokonania zakupu ze zwiększonym procentem zwrotu gotówki do 30,01 włącznie.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bzdura pełna wypłata od 500r. mały procent jestem bardzo rozczarowany letyshopami.
Witam!
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat usługi.
Podajemy maksymalny procent wynagrodzenia na podstawie tego, ile otrzymujemy od partnerów. Będziemy zadowoleni tylko, jeśli procent wpłat zostanie w przyszłości zwiększony.
Minimalna kwota wypłaty to naprawdę 500 rubli. Ograniczenie to wynika z faktu, że prowizję za przelewy wypłaca nasz serwis, a Ty otrzymujesz skumulowaną nagrodę w całości.
Jeśli masz jakieś pytania, zawsze możesz do nas napisać. Jesteśmy otwarci i zawsze gotowi do dialogu z klientem.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Czy dla ciekawości możesz powiedzieć, w jakich kategoriach katalog powinien być produktem, aby był określony jako 5%? Ali ma katalog. A może to wszystkie twoje bajki? Wziąłem różne od wskazanych kategorii, ale zwiększony odsetek się nie spotkał. Aż trudno uwierzyć, że sprzedawca umieścił ogłoszenie w domu i ogrodzie i oznaczył je jako coś innego.
Witam, Maxim!
Aliexpress zapewnia cashback w oparciu o następujące kategorie produktów:
- 1,5% - telefony komórkowe, tablety i laptopy, sprzęt i akcesoria komputerowe, sprzęt audio i wideo, pamięć zewnętrzna;
- 3% - wszystko inne;
- 5% - akcesoria mobilne, odzież, artykuły wyposażenia wnętrz, akcesoria ogrodowe.
Oferty są obliczane automatycznie na podstawie kategorii, w której produkt jest sklasyfikowany przez Aliexpress.
W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących usługi prosimy o kontakt. Jesteśmy zawsze gotowi odpowiedzieć i pomóc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Byłem bardzo zdenerwowany naliczaniem, nie otrzymałem żadnych pieniędzy, co mnie zdenerwowało. Minął tydzień, ale nie ma zwrotu gotówki. Zostawiam 3 recenzje, w ogóle nie ma reakcji! Narzekam, że taki apel do klientów wykracza poza ((
Dobry dzień!
Przykro nam, że powstała sytuacja utraty cashbacku. Aby rozwiązać problem i znaleźć przyczynę braku naliczenia, stworzyliśmy odwołanie do służby opiekuńczej. Nasi menedżerowie z przyjemnością otrzymają odpowiedź w zakładce "Pomoc" - "Moje prośby". Nie poradzimy sobie bez Twojej pomocy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem teraz nieco ponad 2 tysiące rubli poprzez przejście z aplikacji, konto Premium jest wyświetlane na koncie osobistym, ale oczekuje się zwrotu gotówki tylko 82 rubli, co wyraźnie nie wynosi około 30%. Może czegoś nie rozumiem, ale brzydko pachnie
Aleksandro, dzień dobry!
Dziękuję za komentarz.
Z przyjemnością opowiemy Ci o naszym Koncie Premium. Daje cashback nie 30% kwoty zamówienia, ale zwiększa stawkę podstawową o 30%. Na przykład, jeśli stopa zwrotu gotówki w sklepie wynosi 5%, w tym Premium, zostanie naliczone 5% + 1,5% (30% z 5) = 6,5%.
Jeśli masz dodatkowe pytania, koniecznie napisz. Zawsze się cieszymy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
super, podoba mi się ta mała rzecz, ale fajnie
Cóż, nie możesz tego zrobić! Graj z tym doładowaniem kilka razy dziennie! Rano składam zamówienie - a od 15-00 wzrost! Po prostu nie chcę nic zamawiać z urazy!
Witaj Lauro!
Dziękuję za komentarz.
Nie zniechęcaj się, proszę. Rozumiemy, że mogłeś już dokonywać zakupów po zwykłej cenie. Dla nas również miłym zaskoczeniem był wzrost cashbacku. Możesz z niego korzystać do 30 stycznia włącznie ze strony promocyjnej Cyberponiedziałek. Oferta ważna na 15 zakupów.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz, chętnie odpowiemy. Powodzenia w losowaniu nagród! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przy rejestracji dawali premię na 7 dni, której istotą jest cashback w wysokości 30% podstawowej. W chwili pisania tego tekstu premia jest nadal ważna (jeszcze 2 dni). Nie widziałem zwrotu gotówki z dodatkowymi odsetkami. kwota wyniosła 2636,54 rubli, z czego 102,82 zwrócono, czyli 3,9 proc. Za oszustwo ogromny minus
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz. Szkoda, że masz takie zdanie.
Chętnie opowiemy o zasadach zwiększania cashbacku za naszą usługę. Konto premium zwiększa stawki bazowe w każdym sklepie o 30%. Na przykład, jeśli regularna stawka wynosi 3%, zostanie zwiększona o 30% z 3, czyli o 0,9. Zwiększony zwrot gotówki za konto Premium wyniesie 3,9% ceny zakupu.
Jeśli masz jakieś pytania, zawsze możesz do nas napisać. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops