* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Pytanie: A od kiedy skarpetki damskie przestały być ubraniami?
Poprzednia historia: Ostatnio nie korzystałem z letyshopów, aby uzyskać cashback, ale z amerykańskiego odpowiednika, który ma 6% zwrotu na wszystkie towary na aliexpress.
Ale ponieważ w letyshopach są jakieś „promocje”, a ja zamierzałem kupić skarpetki (zgodnie z logiką i Wikipedią są to ubrania), postanowiłem wydać cashback przez letyshopy. Kurwa, okazuje się, że skarpetki to nie ubrania, ale „wszystko inne”, a cashback to nie 5,5%, ale 3,3%.
Odpowiedź wsparcia: „Stawka zwrotu gotówki zależy od kategorii, do której AliExpress przypisuje produkt, ale niestety nie zapewniają nam szczegółowego odszyfrowania.” „Nie wiemy nic na pewno”?
Dobry dzień!
Nie możemy jednak podać dokładnego procentu zwrotu gotówki w przypadku niektórych produktów. Stawka zależy od kategorii, do której AliExpress kategoryzuje produkt. Informacje są przekazywane do naszego systemu automatycznie.
Jeśli będziemy mieli bardziej szczegółowe wyjaśnienie stawek, na pewno podzielimy się tym z naszymi użytkownikami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam, mam skargi na cashback, rozumiesz, że w sklepie kupujesz z 5% cashbackiem, wychodzi tak, na przykład 9000 * 5% = 450 i dostałem 129 rubli
Dobry dzień!
Spróbujmy to wspólnie rozgryźć :)
Procent zwrotu gotówki za zamówienia w AliExpress zależy od kategorii produktu.
Zauważyliśmy, że cashback był naliczany w wysokości 1,5%. Najprawdopodobniej kupiłeś przedmiot z kategorii „Telefony komórkowe, tablety i laptopy, sprzęt i akcesoria komputerowe, sprzęt audio i wideo, pamięć zewnętrzna”.
Jeśli nie, wyślij zrzut ekranu zamówienia na zgłoszenie, które już stworzyliśmy w sekcji „Pomoc”, „Moje prośby”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwrot gotówki w programie lojalnościowym premium wynosi 30%. To tylko za zakup za 270 rubli, naliczono tylko 10 rubli. Latać oszuści, więc rozpraszamy się.
Dobry dzień!
Konto Premium daje zwrot gotówki nie 30% kwoty zamówienia, ale zwiększa stawkę podstawową o 30%.
Na przykład, jeśli zwykła stopa zwrotu gotówki w sklepie wynosi 3%, w tym Premium, otrzymasz 3% + 0,3% (30% z 3) = 3,3%.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na Ali specjalnie dodałem kilka towarów do tej promocji, dla jednego podobno jest zniżka, ale w rzeczywistości cena jest taka sama, a drugi nie jest zaangażowany. A jeśli chodzi o mnie i towary dodane do pragnień, ceny są zasadniczo takie same.
Dobry dzień!
Egor, na platformie AliExpress, rabaty i ceny towarów ciągle się zmieniają. Uważaj na ich zmianę ;)
Jesteśmy pewni, że nadal znajdziesz dla siebie coś ciekawego i korzystnego.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetny sklep, jeśli coś pójdzie nie tak, zwroty są dokonywane szybko.
Na Aliexpress wszystko jest takie samo, cashback bez zmian, a inne sklepy mnie nie interesują. Odpowiedź LetyShops „Na Aliexpressie stawka cashbacku jeszcze się nie zmieniła”. Proszę rozszyfrować słowo "pa"
Dobry dzień!
Peter, teraz procent zwrotu gotówki w AliExpress wynosi do 5%. Nie wiemy, kiedy stawki się zmienią. Jeśli zmienią się warunki współpracy z partnerami, koniecznie powiadom użytkowników :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops