* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Witam, jestem pierwszy rok na Aliexpress, co chcę powiedzieć, są normalni sprzedawcy i zawsze im jestem wdzięczna, ale dziś po prostu szok, zamówiłem 2 pary rękawiczek na zimę dla dziecka, a Przyszła spinka do włosów i nawet nie wiem co teraz zrobić , napisałem do sprzedawcy , a on milczał , napisał recenzję , ale nie wyświetlała się , więc co teraz zrobić ? A w związku z cashbackiem chcę powiedzieć, że zawsze do mnie przychodzi, bardzo dziękuję.
Dzień dobry, Marina!
Mamy nadzieję, że sprzedawca odpowie w najbliższej przyszłości i sytuacja zostanie rozwiązana.
Zalecamy również skontaktowanie się z obsługą sklepu AliExpress.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Mój Boże, co za bzdury, nie mogę wycofać moich 266 rubli, tk. minimalna kwota wypłaty to 500 rubli, co mam zrobić, jeśli nie planuję kolejnych zamówień, więc nie mogę zaoszczędzić do 500 rubli. Mam wrażenie, że zostałem oszukany
Dobry dzień!
Minimalna kwota wypłaty w naszym serwisie to 500 rubli. Wynika to z faktu, że za przelew płacimy prowizję.
Informacja zamieszczona jest w dziale „Wycofanie” , więc szkoda, że było takie uczucie. Zgromadzony cashback nie wygasa i pozostanie na saldzie do następnych zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie przesadzaj. Nie wszystko jest takie gładkie i puszyste.. Czasami gotówka po prostu nie jest zaksięgowana lub płatności za zakupy nie przechodzą
Dobry dzień!
Zawsze chętnie dowiemy się, dlaczego nie naliczany jest zwrot gotówki. Pamiętaj, aby napisać do naszego serwisu opiekuńczego.
W przypadku płatności radzimy wyjaśnić informacje we wsparciu sklepu AliExpress lub u sprzedawcy towaru.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Fajnie, że możesz zamówić coś znajomym, więc nadal możesz dostać z tego procent) Dziękuję za taką usługę, z tobą od ponad 2 lat.