* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Doskonały sklep. Zamówienie zostało złożone i dostarczone bardzo szybko.
Myślę, że wszyscy znają Ali. Dlatego napiszę o cashbacku. Cashback działa, a przez telefon też nigdy nie miałem awarii. Uwaga - cashback naliczany jest tylko od kwoty produktu, czyli lepiej wziąć produkt droższy, ale z darmową wysyłką, która kosztuje tyle samo, co produkt tańszy, ale z opłaconą dostawą.
Przez długi czas odrzucali lub nie akceptowali konkluzji na 560 i 570, już myślał Lo*otron. Próbowałem wypłacić 600 i po 10 sekundach trafiają do mojego portfela. Jestem zadowolony z usługi, a wsparcie techniczne jest bardzo responsywne, pomogło już nie raz.
Dzień dobry, George!
Cieszymy się, że opinia się zmieniła i jesteście zadowoleni z pracy serwisu :)
Dla bezpieczeństwa Twoich środków wysłaliśmy na pocztę listy w celu potwierdzenia wniosków. Ponieważ nie nadeszła żadna odpowiedź, zostały automatycznie odrzucone.
Dobrze, że znalazłeś list.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jak na razie dobrze !!!
Oficjalny sklep PHOREAL to jedyny sklep z moich pięciu, który przyznaje zwrot gotówki na następny dzień. Od ponad dwóch tygodni nic od innych...
Dobry dzień!
Teraz pomożemy Ci to rozgryźć :)
W przypadku AliExpress maksymalny czas oczekiwania na zwrot gotówki wynosi 60 dni. Gdy tylko partnerzy przekażą prowizję, zostanie ona automatycznie potwierdzona.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback nie był kredytowany przez długi czas, ale usługa wsparcia naprawdę pomogła. Dziękuję bardzo za pomoc!!!
Zawsze chętnie pomożemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Naliczanie jest szybkie. Za ładny grosz, za rubla. Wtedy "bam" zostało zaoszczędzone 500 rubli i możesz dokonać przelewu. Byliśmy bardzo zdenerwowani sklepami, które nie działają przy obliczaniu pamięci podręcznej w aplikacji mobilnej. Wpadłem już na dwa.
Dobry dzień!
Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z zakupów :)
Nie martw się, mówimy o aplikacjach mobilnych dla sklepów. Zamówienia można składać za pośrednictwem aplikacji LetyShops otwierając pełną wersję strony internetowej sklepu w przeglądarce mobilnej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops