* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
W zeszłym roku było więcej skrytek.
Dima, dzień dobry!
Świat nie stoi w miejscu :)
Stawki cashbacku oferowane przez partnerów czasami się zmieniają. Staramy się przeprowadzać promocje o zwiększonym procencie oraz dystrybucję kodów, aby zakupy były bardziej opłacalne.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przez pięć lat nie było problemów z Ali - otrzymałem 99,9% zamówień. Czego nie otrzymał - Ali zwrócił pieniądze. Jeśli jest jakieś małżeństwo, wygrał spory. W tym roku po raz pierwszy zacząłem korzystać z cashbacku. Nigdy nie zauważyłem żadnych problemów z kredytami, a to już około stu zamówień małych i nie tak wielkich. Właściwie kupiłbym bez cashbacku, ale dodatkowy grosz jako bonus zawsze jest fajny :) Więc krytykowanie Fly za rzekomo obniżone stawki byłoby, hm, dziwne ... Odnośnie listy sklepów z technologią mobilną, możesz również zrozumieć. Dlaczego te same Meise, Xiaomi itp. płacić komuś, jeśli wszyscy o nich wiedzą, kupują, dyskutują? Ich reklama jest doskonała i działa bez żadnych partnerów cashback. "Tak myślę" (c) film "Mimino"
Witam!
dzięki za wsparcie 
Cieszymy się, że możemy z Tobą współpracować!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem nowym użytkownikiem, postaram się zobaczyć czy są pozytywne, wtedy napiszę swoją opinię
Witam!
Życzymy udanych zakupów! 
Pozdrowienia.
Zespół LetyShops
Myślałem, że tutaj jest najwięcej cashbacku, ale w Zozi 10%
Witaj Artemie!
Nie wiemy, na jakich warunkach współpracują z partnerami inne usługi.
Staramy się zadowolić użytkowników promocjami z wyższymi stawkami, abyś mógł w pełni wykorzystać zakupy z cashbackiem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wow, pomyślałem, żeby zamówić na Ali za 3500 rubli i dostać gotówkę, ale widzę, że to nie była najlepsza opcja)) Ciekawe, co mi odpowiedzą ...
Witaj Anatolij!
Zapraszam do składania zamówień. Aby cashback pojawił się automatycznie, ważne jest, aby postępować zgodnie z naszymi zaleceniami i warunkami ze strony sklepu . Należy pamiętać, że zwrot gotówki z AliExpress nie jest przyznawany za zakupy od wszystkich sprzedawców. Ich listę znajdziesz w opisie partnera na naszej stronie. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, zawsze możesz liczyć na naszą pomoc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
ogień pomaga bardzo dobrze, Witam z Nastolzhi ** !!