* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Używam go od miesiąca. Jak tylko 0,51 i 0,81 rubla z pozycji, wszystko jest natychmiast uznawane. A dziś po raz pierwszy zamówienie przez LetiShop na 1,5 tr. Więc nie ma o tym nawet w LC! Jestem zdenerwowany :( Chociaż Ali zarejestrowała się w odwiedzanych. Oczywiście zrobiła wszystko jak zawsze - Ali otworzyła go przez LetiShop i od razu poszła do koszyka po zapłatę. Rozczarowanie: (((
Dobry dzień!
Widzimy, że zamówienia zostały przesłane na Twoje konto osobiste. Jeżeli nie wszystkie stanowiska są brane pod uwagę, prosimy o poinformowanie kierownika w otwartym odwołaniu. Możesz go znaleźć na swoim koncie osobistym, w sekcji „Pomoc”, „Moje prośby” z mobilnej wersji strony lub komputera. Ponadto wiadomość menedżera jest powielana w poczcie dołączonej do konta.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jesteście szaleni! Wyprzedaż rozpoczyna się 11.11 i na zawsze i bez tej krzywej usługi z aplikacjami upadającymi od pierwszych minut! Czekam na kwotę, wypłacam ją i idę do konkurencji, po co mi usługa Cashback, która nie działa we właściwym czasie!
Dzień dobry, Włodzimierzu!
Przepraszamy za niedogodności. Wszystko już naprawiliśmy.
Znacznie wzrosła liczba użytkowników, którzy chcą dokonać zakupu z cashbackiem w okresie wyprzedaży :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wyprzedaż na Ali ... 11.11.2019.Dlaczego pobrałem tę aplikację, jeśli jest 11.11.2019 od godziny 11 zawiesza się i nie pozwala na dostęp do strony.Cały tydzień było normalnie, a mianowicie w dniu sprzedaż wszystko jest złe ????
Dobry dzień!
Rzeczywiście, wystąpiły problemy techniczne z usługą ze względu na obciążenie pracą. Przepraszać.
Teraz wszystko działa :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na początku sprzedaży jesteś w pełnym rozkwicie, wszystko dzieje się przez 10 minut, ale przejście nie działa dla Ciebie!
Dobry dzień!
Aleksandrze, wystąpiły tymczasowe trudności techniczne. Przepraszamy za niedogodności.
Wszystko już działa :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jak rozumiem, aby odzyskać część swoich pieniędzy, musisz włożyć wiele wysiłku i dokonać wielu manipulacji.
Dobry dzień!
Bez wysiłku i bez tańca z tamburynem :)
Wystarczy przestrzegać regulaminu sklepu i zasad dokonywania zakupów z cashbackiem . Sklep nie tylko przekazuje prowizję.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jak rozumiem, nie ma porównania między ceną a sprzedawcami. szkoda
Yarik, dzień dobry!
Nie denerwuj się, bo dynamika cen i oceny sprzedawców wyświetlają się w naszym rozszerzeniu do komputera :) Zainstaluj i poczuj wygodę użytkowania.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Czy to tylko ludzie, których zauważyłem, czy to usterka? bez letishopów przychodzisz za towary warte 8450 rubli, a z letishopami 9990 rubli to jak to zrozumieć. jedynym wnioskiem są te cashbacki, które obiecują na nasz koszt. więc zmieniłem zdanie, paca birdie
Dzień dobry Rustamie!
Cena towaru po przejściu z naszej usługi nie różni się.
Różnica jest możliwa tylko wtedy, gdy porównasz ceny w aplikacji sklepu i mobilnej wersji strony AliExpress. W aplikacji koszt będzie niższy. Taka jest polityka sklepu. Aby uzyskać więcej oszczędności, możesz skorzystać z aplikacji LetyShops i AliExpress :) Wtedy cena jest niższa, a cashback zostaje zaksięgowany.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Czytam recenzje, których nawet nie chcę zaczynać! nafig całe to gówno. przejść na emeryturę
Dobry dzień!
Szkoda, że zdecydowałeś się nas opuścić, nawet nie próbując dokonać zakupu :(
Z przyjemnością spotkamy się ponownie wśród użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
zamówiłem telefon i okładkę u Ali, naliczono zwrot gotówki za okładkę, a nie za telefon
Nikita, dzień dobry!
Prawdopodobnie dokonałeś zakupu telefonu w sklepie z listy, w której cashback nie jest naliczany. Pełną listę znajdziesz pod linkiem .
Jeśli zamówienie zostało złożone w innym sklepie, prosimy o stworzenie biletu pielęgnacyjnego.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kiedyś myślałem, że sklepy z muchami są topowe, ale ostatnio dowiedziałem się, że m******** są lepsze warunki
Eugene, dzień dobry!
Nie znamy warunków współpracy innych serwisów cashback ze sklepami. Mamy taki procent.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops