* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Zamówiłem produkt wczoraj i nie zwrócili mi cashbacku!
Dobry dzień!
Aleksiej, jesteśmy gotowi pomóc w tej sprawie. Stworzyliśmy już apel do usługi opiekuńczej. Możesz napisać do menedżera pocztą lub w sekcji swojego konta osobistego „Pomoc”, „Moje prośby”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
eh, oszukują, skurwysyny cache na akcesoria mobilne powinno wynosić 5% (+ moje 10%) razem 5,5%, w końcu liczone 3%, to nie pierwszy, serwis fatalny, cykam
Dobry dzień!
Szkoda, że taka opinia się rozwinęła.
Cashback naliczany jest automatycznie na podstawie danych o kategorii produktów od partnerów. Dla wygody użytkowników dodaliśmy ten warunek na stronie przy przejściu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna aplikacja. Współpracuję od dłuższego czasu, bez żadnych problemów, kilka razy co prawda cashback nie został przelany, ale po liście i dowodzie zakupu wszystko zostało przelane. Powodzenia w projekcie! Bardzo dobrze!
Czekałem 11.11 pół miesiąca, rozczarowań nie ma granic... Robiłem zakupy na Ali, wcześniej nie było problemów, chciałem cashbacku! Pieniądze zostały pobrane z karty, status zakupu zamknięty, przedmiot nie został opłacony! Naprawdę chcę wierzyć, że to jakaś usterka w programie i moje 30 dolarów zostanie mi zwrócone :(
Dobry dzień!
Nasza usługa nie ma wpływu na proces płatności i dostawy towaru. Aby uzyskać zwrot pieniędzy, zalecamy skontaktowanie się z obsługą sklepu. Mamy nadzieję, że w najbliższej przyszłości problem zostanie pomyślnie rozwiązany.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie przyjąłem zwrotu gotówki! Chociaż przejście było! A warunki są spełnione!!!!!
Witam!
Spróbujmy dowiedzieć się, dlaczego cashback nie pojawił się razem. Proszę napisać do kierownika w otwartym apelu do służby opiekuńczej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie ma zwrotu gotówki. Albo na każdym produkcie pokazuje 0p 0kop (którego nie ma), albo nawet jeśli jest, nie jest doliczane. Znaczenie pochodzi z aplikacji, jeśli nie mogę uzyskać zwrotu gotówki z zakupów za 2 i 5 tysięcy rubli
Dobry dzień!
Cashback za wszystkie Twoje zamówienia został automatycznie zarejestrowany. Zwykle cashback jest wyświetlany w ciągu dnia. Proszę nie martw się z wyprzedzeniem.
Wierzymy, że w losowaniu będziesz miał szczęście ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Czy zapłaciłeś za Ali i co dostałeś? Pieniądze zostały pobrane z karty, ale na Ali nie świeci się, że płatność została dokonana. co robić??
Dobry dzień!
W takiej sytuacji radzimy skontaktować się ze sprzedawcą produktu lub w obsłudze sklepu AliExpress.
Wierzymy, że problem zostanie rozwiązany na Twoją korzyść.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dlaczego do diabła maksymalny% cashbacku na Ali z aktywowanym kodem lety spadł do 5%?
Dzień dobry, Eugene!
Są sklepy, których stawka wynagrodzenia zależy od kategorii produktu. Sklep AliExpress jest jednym z nich. Zawsze udostępniamy te informacje na stronie sklepu.
Jeśli masz dodatkowe pytania, koniecznie napisz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
11/11, mimo że aktywował cashback przy każdym zakupie, a ikona była zielona, nic nie było wyświetlane, w przeciwieństwie do poprzednich zakupów. Wycieczka i tutaj rozwód :(
Jurij, dzień dobry!
Chcemy pomóc dowiedzieć się, co poszło nie tak. Utworzono odwołanie do służby opiekuńczej. Znajdziesz go na swoim koncie w sekcji "Pomoc" - "Moje prośby". Będziemy wdzięczni za zrzut ekranu zamówień z konta osobistego sklepu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
dokonał kilku zakupów u Ali 11.11. Strona cały czas się podłączała. W rezultacie nie ma cashbacku. Poszukam, co zaoferują konkurenci. Wygląda na to, że gdzieś cashback był większy i minimalna kwota wypłaty. Bardzo rozczarowujący.
Dobry dzień!
Tak, na początku były chwilowe trudności w sprzedaży, więc strona może nie działać normalnie.
Widzimy, że utworzyłeś prośbę o utracony cashback. Wkrótce nasi menedżerowie odpowiedzą na to i pomogą rozwiązać problem. Liczymy na dalszą współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops