* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Kupiłem słuchawki, pisze na moim koncie osobistym: jeszcze nie masz zakupów
Witam!
Pomożemy Ci rozwiązać problem z cashbackiem. Aby to zrobić, utwórz odwołanie za pośrednictwem swojego konta, sekcja „Pomoc”. Jak tylko pojawi się minuta, odpowiedz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Letishops ustawili poprzeczkę, której nie mogą pokonać. Po pierwsze, awaria strony, gdy cashback zostanie utracony i prośby o oczekiwanie. A teraz nie widzą cashbacku z łącznej kwoty zakupu za 65+ tys. Dokładniej, jak nie widzą, widzą 1 pozycję z minimalną stawką, reszta niestety i oferują kiepskie (w tej sytuacji) 300 rubli jako bonus. Robiąc zakupy za pośrednictwem swojego serwisu, który zawsze cenił sobie swoją reputację, a jednocześnie zawsze dostarczając zrzuty ekranu potwierdzające moje słowa, oczekujesz innego podejścia, a nie rezygnacji z subskrypcji. Dzięki za pustą przestrzeń, zamiast 7,5% cashbacku za 40+ tys. Chęć korzystania z Twojej usługi całkowicie zniknęła
Mario, dzień dobry!
Sami nie spodziewaliśmy się, że nasza strona zachoruje. Proszę mi wybaczyć. Poprawimy się.
Początkowo kierownik nie widział zamówienia na dużą kwotę, więc kwota odszkodowania została zaksięgowana w wysokości 300 rubli. Dodaliśmy maksymalną kwotę odszkodowania do Twojego salda.
Mamy nadzieję, że podczas pracy na stronie nie będzie już żadnych trudności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
do wczoraj nie pojawił się ani jeden cashback. wcześniej przy płaceniu natychmiast ....
Rusłan, cześć!
Chcielibyśmy pomóc w rozwiązaniu problemu.
Prosimy o odpowiedź na odwołanie nr 1858893, które zostało utworzone za pośrednictwem konta w sekcji „Pomoc”. Czekamy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
dlaczego cashback 11.11 nie był chroniony, skiki złożyło zamówienia, których nikt nie bronił
Witam!
Aby zrozumieć tę sytuację, stworzyli apel do służby opiekuńczej. Możesz napisać do kierownika w dziale "Pomoc", "Moje odwołania".
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie na alikę, 11.11, przez aplikację, cóż, tryndets akcję, cashback nie wyświetla się w biurze. Szkoda
Witam!
Aby lepiej zrozumieć sytuację i pomóc, stworzyliśmy apel do służby opiekuńczej.
Czekamy na Twoją wiadomość w dziale "Pomoc".
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Program to bzdura, przepraszam na razie usuwam was i ali mam, można tylko rozmawiać i prosić o przeprosiny, a program jest zarówno tępy, jak i tępy
Witam!
Widzimy, że 3 zamówienia zostały pomyślnie wyświetlone na Twoim koncie. Jeśli było więcej zakupów, zgłoś to w otwartej wiadomości nr 1833899.
W okresie sprzedaży występują opóźnienia w imporcie zamówień do naszego systemu. Proszę nie martw się z wyprzedzeniem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nacisnąłem przycisk "idź", zamówiłem towar za 8000, minął dzień. I nie ma informacji o zakupie na koncie osobistym Letishops, podobnie jak nie ma cashbacku. I raczej się nie pojawią
Witam!
Problem można rozwiązać. Utworzono już odwołanie z Twojego konta do usługi opieki. Aby odpowiedzieć na odwołanie, przejdź do swojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem na Ali stąd i moje zamówienia nie są odzwierciedlone?
Dzień dobry.
Dzięki za napisanie do nas. Chętnie pomożemy Ci rozwiązać tę sytuację. Stworzyliśmy już zapytanie w serwisie Pomoc. Możesz go znaleźć na swoim koncie osobistym w sekcji „Pomoc”. Czekamy na Twoją odpowiedź.
Pozdrowienia,
Zespół LetyShops