Witam użytkowników globalnej sieci ;-) Dowiedziałem się o tej stronie z innego ogłoszenia, zainteresowała mnie, wszedłem, żeby przyjrzeć się jej bliżej, po przeczytaniu zdecydowałem się na zakup próbny. Najlepszą nagrodą są prawdziwe pieniądze, które trafią na Twoją kartę. Korzystam ze sklepów Lety od około 3 miesięcy. W tym czasie dokonałam wielu zakupów w sklepach takich jak Wildbberies i Aliexpress. Miłą niespodzianką było zorganizowanie świątecznego quizu, którego prawidłowa odpowiedź pozwalała na zwiększenie cashbacku, zwiększonego już z okazji Dnia Kosmonautyki w wymienionych powyżej sklepach. Na Aliexpressie wskaźnik ten osiągnął 10%. Zgadzam się, bardzo przyjemnie jest kupić produkt wiedząc z góry, że jest on o 10% tańszy. I wreszcie status uczestnika zależy od wielkości zakupów, lub można go kupić, co również zwiększa Twój zysk przy zakupach. Naprawdę mi się spodobało, dziś otrzymałem pierwszy zwrot na moją kartę. Pojawił się również jeden komentarz dotyczący pracy przy trzech zakupach na Aliexpress - cashback nie został naliczony, a wiadomość o sfinalizowanym zakupie nie została otrzymana. Skontaktowałem się z pomocą techniczną, problem został rozwiązany w ciągu 24 godzin, a zwrot gotówki został otrzymany!!! Dlatego POLECAM tę stronę. A jeśli nie masz zaufania, spróbuj dokonać chociaż jednego zakupu. Jestem pewien, że po tym strona ta zostanie dodana do Twoich ulubionych i wszystkie Twoje zakupy będą przez nią robione!!! Udanych zakupów i dużych zwrotów gotówki!!!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie