Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops. Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Dużo zamawiałam przez Internet, ale nie wiedziałam o sklepach Lety. Dowiedziałem się o tym zupełnie przypadkiem i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy. W końcu zamawianie w sklepach Lety jest bardzo opłacalne.
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Екатерина
Ocena
22.06.2016
Pierwszy raz wypłacałam pieniądze, wszystko działa, bardzo dziękuję Lety Shops, będę korzystać dalej, jesteście super!!!))))))
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Дима Гаврилин
Ocena
22.06.2016
Polecam korzystanie z cashbacku, to naprawdę wygodne. To już drugi raz, kiedy wypłacam pieniądze na swoją kartę. Przyjaciele, polecam!!!!!!!
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Наталья
Ocena
22.06.2016
Dziękuję za tak wspaniałą stronę! Często składamy zamówienia online, a teraz mamy okazję zaoszczędzić przy okazji. Wypłacałem pieniądze już 4 razy, wszystko jest szybkie, dostępne i wygodne. Polecam każdemu:)
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Елена
Ocena
22.06.2016
Dobry i przyjazny zespół, strona działa poprawnie, wszystko przychodzi natychmiast - zarówno informacje, jak i środki. Dobrze zrobiony!
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Николай
Ocena
22.06.2016
Naprawdę podoba mi się ta platforma, zawsze miło jest odzyskać część pieniędzy.
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Светлана
Ocena
22.06.2016
LetyShops - znakomita obsługa!!! I żadnego oszustwa! Pieniądze zostały przelane na kartę Sbierbanku w ciągu trzech dni roboczych. Dziękuję! Zawsze będę z tobą. Jak miło))))))
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Alex T
Ocena
22.06.2016
Dzięki LetyShops możesz otrzymać % od wartości zakupu. Możesz wypłacić kwotę od 500 rubli, musisz odczekać 3 dni na potwierdzenie i kolejne 5 dni na zaksięgowanie przelewu. Wszystko jest opłacone, wszystko działa)
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Владимир
Ocena
22.06.2016
Kupiłem smartfon na Ali przez LetyShops. LetyShops wypłacił zwrot gotówki 2 tygodnie po otrzymaniu smartfona. Wygląda na to, że wszystko idzie po ich myśli. Zadowolony.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Юрий
Ocena
22.06.2016
Świetnie, naprawdę działa, jestem zadowolony!!!
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
сергей
Ocena
22.06.2016
Świetnie. Po złożeniu wniosku o wypłatę środków, w ciągu pięciu dni, pieniądze znalazły się na karcie.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Елена
Ocena
22.06.2016
Dziękuję bardzo, bardzo się cieszę, że otrzymałem tłumaczenie. Jesteś super!!!
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.