Byłem absolutnie zachwycony, gdy odkryłem tę stronę. Wcześniej brałem udział w zbieraniu bonusów od innego partnera, ale tam można kupić towary tylko za bonusy, minusem była wygórowana cena i żeby coś kupić za bonusy trzeba było zbierać latami. Co mi się podobało w Letyshop, to to, że można rezerwować hotele, płacić za nie po zakończeniu pobytu i otrzymywać za to pieniądze. A ja ciągle podróżuję służbowo. Mój partner polecił mi tę stronę; nawiasem mówiąc, on również otrzymuje zwrot gotówki za moje zakupy. Potem otworzyłem wiele sklepów, które mnie zainteresowały. Nie jestem fanką chodzenia do galerii handlowych, a teraz zupełnie nie mam takiej potrzeby. Poza tym zawsze odbywają się konkursy, w których można zarobić trochę pieniędzy i wygrać nagrodę. Już dwa razy wypłacałem pieniądze. Dostarczone w ciągu 3 dni. Zwrot gotówki jest naliczany zgodnie z regulaminem serwisu. Nie mam żadnych skarg ani pytań. Życzę zespołowi wszelkiej pomyślności i dziękuję za to, że sprawiacie radość milionom ludzi!))
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie