Dzięki recenzji Alexreal dowiedziałem się o Letyshops na YouTube, zarejestrowałem się i zacząłem kupować. Gdy dowiedziałem się o innych usługach, zdecydowałem się na nie, ponieważ... odsetek był tam nieco wyższy. Ale ostatecznie wróciłem, a powodów było kilka: - doskonała obsługa klienta. Moim zdaniem to jest główna zaleta. Możesz zadać pytanie o trzeciej nad ranem i natychmiast otrzymasz odpowiedź. W przypadku przypadkowego niezaksięgowania zwrotu gotówki, prosimy o zgłoszenie. Zrobiłem to dwa razy i za każdym razem otrzymałem zwrot gotówki. Jest to szczególnie istotne w przypadku drogich zakupów. - usługa działa bez zarzutu przy dokonywaniu zakupów z poziomu telefonu komórkowego. -wiele opcji wypłaty środków, m.in.: do mapy PB. Nie minął nawet dzień, a ja wypłaciłem 500 UAH. - duży wybór sklepów - okresowo odbywają się różne promocje, istnieje program partnerski i wiele innych ciekawych korzyści, które pozwalają klientowi na dodatkowe oszczędności. Ogólnie rzecz biorąc, Letyshops sprawia wrażenie poważnej i zorientowanej na klienta organizacji, z którą miło się współpracuje. Nie używałem tej wtyczki w przeglądarce Google Chrome, mój telefon komórkowy już dawno zastąpił mój komputer. Małe życzenie, aby stworzyć aplikację mobilną, która w sposób jasny i bezbłędny naliczałaby zwrot gotówki. Przyszłość należy przecież do telefonów komórkowych, a komputery powoli odchodzą w cień.
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie