Cześć wszystkim. Postanowiłem zostawić swoją opinię na temat wspaniałej usługi letyshops.ru. Od bardzo dawna robię zakupy w sklepach internetowych. Kupuję wiele towarów poprzez sklepy Rozetka ua i Aliexpress. Kiedy zacząłem robić większe zakupy na Aliexpress, zacząłem myśleć o cashbacku. Wybór sprawdzonego partnera do otrzymywania cashbacku był oczywisty - letyshops był dla mnie idealnym wyborem. Nie współpracuję z LetyShops zbyt długo, bo zaledwie 2,5 miesiąca. W tym czasie dokonałem 43 zakupów. Otrzymałem uczciwy i przyzwoity zwrot pieniędzy za wszystkie zakupy. Chciałbym zwrócić uwagę na bardzo dobre wsparcie techniczne. Podczas jednych z zakupów w sklepie Rozetka, z powodu pewnych problemów technicznych z mojej strony (obwiniam aplikację antyreklamową w przeglądarce), mój cashback nie został naliczony. Skontaktowałem się z pomocą techniczną, gdzie szybko i kompetentnie udzielono mi pomocy, a utracony cashback zwrócono mi ręcznie. Za co im serdecznie dziękujemy. Nie ma żadnych problemów z wypłacaniem środków, wszystko jest po prostu super. Polecam każdemu serwis letyshops.ru
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie