Cześć wszystkim! Chciałbym podzielić się swoimi osobistymi wrażeniami na temat serwisu LetyShop. Przede wszystkim podoba mi się fakt, że proces ubiegania się o cashback przy dokonywaniu zakupów jest bardzo prosty, a jego wykorzystanie pozwala zaoszczędzić pieniądze natychmiast, bez większego wysiłku! :) Regularne promocje i podwójne cashbacki czasami wręcz prowokują mnie do jawnego zakupoholizmu - kupuję rzeczy, których nie planowałam kupić przed wizytą na stronie LetyShop :) Myślę, że w takich momentach lady sprzedażowe stron biorących udział w akcji kręcą się z prędkością światła! Oczywiście, życie ma swoje niuanse. W tej chwili na przykład rozstrzygają się losy mojego bardzo dużego cashbacku za zakupy w sklepie Eldorado i szczerze mam nadzieję, że ostatecznie wszystko ułoży się na moją korzyść. Najważniejsze jest terminowe dostarczenie Działowi Wsparcia wszystkich dokumentów potwierdzających, potwierdzeń płatności i innych ważnych i niezbędnych informacji. Z góry dziękuję obsłudze klienta LetyShop! :) Już parę razy mi pomogli, są szybcy i uprzejmi. Zawsze polecam tę usługę moim przyjaciołom i znajomym! :) Dziękuję, że tam byliście! Pozdrowienia z Browarów.
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie