Chciałem podzielić się swoimi wrażeniami na temat letyshopów, ale nigdy nie miałem na to czasu)), ale w końcu usiadłem do komputera i zdecydowałem się napisać parę linijek). Pierwszy raz zetknąłem się z usługą cashback letyshops na początku 2016 roku, kiedy chciałem zamówić smartfon z AliExpress i szukałem miejsca, gdzie mogę zamówić go taniej i zaoszczędzić choć trochę pieniędzy. Nigdy wcześniej nic nie kupowałem w Chinach i nie miałem pojęcia o istnieniu cashbacku ani o tym, jak on działa. Nie pamiętam, gdzie znalazłem artykuł o tym, jak można zaoszczędzić pieniądze na zakupach korzystając z usługi cashback letyshops, zainteresowałem się nią i zarejestrowałem się jeszcze tego samego dnia. Postanowiłem zamówić mój pierwszy smartfon z AliExpress, Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Postępowałem zgodnie z instrukcją opisaną na stronie internetowej i po kilku godzinach na moim koncie osobistym pojawiła się informacja, że zwrot gotówki w kwocie 1409,02 rubli został zaksięgowany i będzie dostępny po otrzymaniu towaru. Po pewnym czasie przesyłka dotarła i udało mi się wypłacić pieniądze na kartę, ale nie spieszyłem się i przez kilka kolejnych miesięcy zamawiałem towary korzystając z usługi cashback letyshops i uzbierałem kwotę 3368 rubli. Którą postanowiłem wypłacić w dwóch ratach)) Wpłaciłem 2000 rubli na wypłatę na ukraińską kartę bankową 6 lipca i dwa dni później pieniądze były moje), następnie wpłaciłem pozostałą kwotę 1368 rubli na wypłatę 9 lipca i również otrzymałem ją dwa dni później. Co świadczy o jakości i niezawodności tej usługi. Poleciłem go moim znajomym, którzy chętnie z niego korzystają i oszczędzają na zakupach. Teraz mogę z przekonaniem stwierdzić, po sprawdzeniu jego działania na sobie i moich znajomych, że letyshops to w 100% jedna z najlepszych usług cashback!
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie