Znalazłem tę stronę przez przypadek, ale wszystkie warunki i postanowienia były napisane jasno, więc od razu chciałem ją wypróbować. Nadszedł czas na zakup karty pamięci. Po rejestracji zostałem połączony z kontem Premium na 7 dni, co znacznie zwiększyło procent zwrotu gotówki. Wybrałem jeden sklep elektryczny, ponieważ procent wzrósł z 2,7 do 5,4. Złożyłam zamówienie na stronie internetowej sklepu i od razu zobaczyłam, że cashback został naliczony na moim koncie. Kupiłem produkt i potwierdziłem, że otrzymałem zwrot pieniędzy. Wszystkie powiadomienia są wysyłane bezpośrednio na Twój adres e-mail. A potem moja teściowa potrzebowała nowego telefonu, skorzystałam z usługi po raz kolejny i znów wszystko zostało szybko przeliczone. Jedynym minusem, na który warto zwrócić uwagę, jest to, że zamówienie złożyłem na stronie internetowej sklepu, ale zmianę zamówienia można było dokonać jedynie telefonicznie. Jak się później okazało, zmiana zamówienia złożonego telefonicznie lub w samym sklepie nie powoduje zmiany wysokości naliczonego cashbacku. Około 10 dni później otrzymałem powiadomienie o otrzymaniu zwrotu gotówki, ale ponieważ całkowita kwota wyniosła mniej niż 500 rubli, nie mogę jej jeszcze wypłacić. Kupię więcej, zaoszczędzę pieniądze, wypłacę środki i napiszę recenzję.
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie