O cashbacku (zwrocie wydanych pieniędzy) słyszałem już od dłuższego czasu, ale z jakiegoś powodu żadna z proponowanych opcji nie wzbudziła mojego zaufania. Do LetyShops trafiłem dzięki filmowi na YouTube, na którym mężczyzna pokazywał swoje przesyłki od Ali i zalecał zwrot pieniędzy z LetyShops. Tak, tak, tak... reklama jest siłą napędową handlu... I dałem się nabrać, ale nie żałuję ani trochę, że się zarejestrowałem. Już za pierwszą rejestrację dostałem 200 rubli – tak po prostu, za darmo. Potem dowiedziałem się, że cashback mogę otrzymać nie tylko za swoje paczki, ale także za paczki moich znajomych - w ramach systemu poleceń. To bardzo miły bonus, bo nikt nic nie traci, a jedynie wygrywa. Nigdy nie przestanę żałować, że dopiero niedawno zwróciłem uwagę na tę stronę, chociaż wiedziałem o niej już od dawna. Co chcesz powiedzieć? DOBRZE ZROBIONY!!! Trafiłam na tę stronę dzięki ich rozdawnictwom i już nigdy ich nie opuszczę. Jestem pewien, że od teraz wszystkie zakupy online będę robił za pośrednictwem LetyShops. Wszystko jest bardzo proste i przystępne. Jeśli złożysz zamówienie prawidłowo, zwrot gotówki na pewno zostanie wkrótce wyświetlony na Twoim koncie osobistym w sekcji zamówienia i finanse. Po otrzymaniu zamówienia kwota zwrotu gotówki zostanie zaksięgowana na Twoim koncie osobistym. Jak tylko uzbierasz 500 rubli. będziesz mógł je wypłacić w dowolny dostępny sposób.
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie