UAAF03 - код на суму $3 при покупці на суму від 18$.
UAAF04 - код на суму $4 при покупці на суму від 26$.
UAAF09 - код на суму $9 при покупці на суму від 59$.
UAAF015 - код на суму $15 при покупці на суму від 89$.
UAAF020 - код на суму $20 при покупці на суму від 139$.
UAAF030 - код на суму $30 при покупці на суму від 209$.
UAAF040 - код на суму $40 при покупці на суму від 279$.
UAAF050 - код на суму $50 при покупці на суму від 329$.
UAAF070 - код на суму $70 при покупці на суму від 499$.
Акційні коди діють з 20.11.25 по 3.12.25.
*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Немає розширення – немає проблем. З розширенням на сайтах-партнерах запускається постійна переадресація, через що покупка перетворюється на «тикни на посилання багато разів і може прокотити». Хочеться вже добрати ліміт, вивести гроші і забути про цей жахливий сервіс раз і назавжди.
Здрастуйте, Анастасія!
Спасибі за коментар.
Є ймовірність, що у вашому браузері встановлені сторонні розширення, які намагаються перезаписати наше партнерське посилання, тому наше розширення вимагає повторної активації.
На жаль, ми не змогли зв'язатися з вами, щоб розібратися у цьому питанні. Будемо дуже вдячні, якщо дасте відповідь на пошту.
Сподіваємось на продовження співпраці.
З повагою,
команда LetyShops
замовляю вже 2 рази через цей сервіс, але мені не повертається відсоток за покупки, не розумію причину
Добридень!
Спасибі, що повідомили про ненарахування кешбеку.
З радістю допоможемо у всьому розібратись. Від вашого облікового запису створено звернення #1463280 в службу турботи. Як тільки з'явиться хвилинка, дайте відповідь, будь ласка.
Заздалегідь дякую :)
З повагою,
команда LetyShops
Оцінка Letyshops, а не аліекспрес. Спершу все було нормально, частину коштів повертали. але останніх два замовлення ніби й не було - ні кешбеку, ні повідомлень про замовлення. Прикро, звичайно, сума замовлення велика... Може, це кешбек такий вибірковий, навіть нема чого сказати.
Добридень!
Дякуємо за оцінку сервісу.
Щоб допомогти вам розібратися у цій ситуації, ми створили звернення до служби турботи. Ознайомитись з ним та дати відповідь можна у розділі "Допомога" - "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
AliExpres – це супер! Користуюсь вже понад 3 роки. Це як виручалка, просто треба правильно зробити покупку. Кешбек виводиться досить швидко. Всім раджу!
так і не зрозуміла як нараховуються тут кеш бекі хочу нарахував хочу ні, або спеціально якийсь збій відбувається, 31.10 було зроблено дві покупки як написно все за правилами робила спочатку заходжу в додаток ЛетуШопс вибираю Аллі проводжу оплату з кошика, і з якихось причин немає кеш бека досі, що я зробила не так і не зрозуміла. І сьогодні 03.11 зробила оплату теж з корзини сплатила і нема чого, хотіла до бити до 500 р, і не даєте, дуже сумно.
Доброго дня, Ксенія!
Спасибі за коментар.
Розуміємо, наскільки неприємні випадки втрати кешбеку. Розібратися з факторами ненарахування винагороди допоможе менеджер турботи. Для вирішення питання ми створили звернення з вашого облікового запису. Ознайомитись з ним та дати відповідь можна у розділі "Допомога" - "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
Вітаю! Два рази купувала телефони до Аліекспресу. Виходила на сайт через Летішоп, висвічувало, що кешбек активовано. Але, на жаль, кешбеки жодного разу не нарахували. Суцільний обман на веб-сайті.
Добридень!
Дякуємо за відгук.
Нам дуже шкода, що у вас склалася така думка щодо роботи сайту. Причинами втрати кешбеку можуть стати: робота сторонніх розширень у браузері, відвідування інших джерел під час здійснення покупки, коригування ціни продавцем або порушення інших умов магазину. Ми створили звернення до служби турботи, щоб допомогти вам розібратися у цьому питанні. Будемо раді отримати інформацію про замовлення на вкладці "Допомога" - "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
Дуже радий, що Летішопс!
Цей сервіс неправильно нараховує %. Всі замовлення нараховуються на 2/3 від ставки, зазначеної на сайті, будьте уважні і перевірте сходиться % обіцяний кешбек сервісом.
Дмитре, добрий день!
Дякуємо за залишений коментар.
Інформація про ставки кешбеку передається в нашу систему автоматично. Відсоток винагороди залежить від того, до якої категорії відніс продавець обраний вами товар. З вашого облікового запису відкрито звернення до служби турботи. Наш менеджер простежить за зарахуванням кешбеку.
З'являться додаткові запитання – пишіть. Завжди раді відповісти.
З повагою,
команда LetyShops
Спочатку були проблеми, але зворотний зв'язок у LetyShops, і робота з клієнтами працює чудово. Надалі буду користуватися 5 з 5!