UAAF03 - код на суму $3 при покупці на суму від 18$.
UAAF04 - код на суму $4 при покупці на суму від 26$.
UAAF09 - код на суму $9 при покупці на суму від 59$.
UAAF015 - код на суму $15 при покупці на суму від 89$.
UAAF020 - код на суму $20 при покупці на суму від 139$.
UAAF030 - код на суму $30 при покупці на суму від 209$.
UAAF040 - код на суму $40 при покупці на суму від 279$.
UAAF050 - код на суму $50 при покупці на суму від 329$.
UAAF070 - код на суму $70 при покупці на суму від 499$.
Акційні коди діють з 20.11.25 по 3.12.25.
*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Замовлення Aliexpress отримала на пошті вчора, відправила підтвердження про отримання, а сьогодні кешбек був нарахований. Спасибі:)
Користуюсь Летішопс з березня 2018 року. Все було без нарікань, але з 2.11. Служба роботи з клієнтами поки ніяк не допомогла усунути цю проблему.
Ірина, привіт!
Спасибі за коментар.
Не турбуйтеся, будь ласка, наші менеджери допоможуть у всьому розібратися.
Виникнуть будь-які питання – пишіть. Ми на зв'язку:)
З повагою,
команда LetyShops
Доброго дня. як звичайно перейшла на сайт АліЕкспрес вийшло повідомлення, що кешбек активований, але після покупки нічого не позначилося в особистому кабінеті LetyShops. Покупку робила 5 та 6 листопада. До цього було все гаразд.
Здрастуйте, Світлано!
Дякую, що написали про проблему.
Ми намагатимемося допомогти вам і розібратися у можливих причинах подібних ситуацій. Будемо вдячні, якщо дасте відповідь на звернення, яке ми створили через ваш особистий кабінет. Знайти його ви можете у розділі "Допомога"-"Мої звернення".
Чекатимемо відповідь.
З повагою,
команда LetyShops
чому тільки до сорока доларів дуже погано
Вітаю!
Спасибі за коментар.
З кожним магазином/сервісом ми співпрацюємо на різних умовах нарахування кешбеку. Від Aliexpress були такі умови, тому ми опублікували їх на сторінці магазину.
Виникнуть питання та побажання щодо роботи сервісу - обов'язково пишіть.
Теплої осені :)
З повагою,
команда LetyShops
Все супер!!! Спасибі вам!!!
замість покупки на 1000 рублів, відображається лише 300 (( Істотна різниця
Здрастуйте, Яна!
Дякуємо за відгук.
Щоб розібратися у ситуації, ми створили звернення до служби турботи. Ознайомитись з ним та дати відповідь можна у розділі "Допомога" - "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
У мене не зарахувалися кешбек, точніше навіть не позначився після придбання товару
Альона, добрий день!
Спасибі, що повідомили про ненарахування кешбеку.
Ми з радістю допоможемо у всьому розібратися. Від вашого облікового запису створили звернення до служби турботи. Відповісти на звернення можна через розділ "Допомога" вашого особистого кабінету.
Чекаємо на відповідь :)
З повагою,
команда LetyShops
Приєднуюсь до відгуків чоловіка, у якого з 25/10 перестали відображатися (нараховуватися) суми кешбеку. Не в мене однієї такої проблеми. Робила кілька замовлень (як завжди) і жоден кешбек не відобразився. Писати за кожним замовленням у службу підтримки ..не варто того, а ось налагодити збій співробітникам просто необхідно!
Доброго дня, Єлизавета!
Дякуємо за відгук.
Є низка факторів, які можуть вплинути на успішність нарахування кешбеку. На жаль, вони не всі є під нашим впливом. Сторонні розширення програми можуть перезаписувати наше партнерське посилання. Ми створили звернення до служби турботи, щоб допомогти вам розібратися у цьому питанні. Будемо раді отримати інформацію про замовлення на вкладці "Допомога" - "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
Ммм... замовив 2 речі з кеш беком повинно було зарахуватись 300 рублів заходжу в letyshops пише що ви ще нічого не замовив а при ході в алі я натискав активації кеш бека дарма спробував струм час втратив
Тимуре, привіт!
Спасибі за коментар. Ми хочемо допомогти у всьому розібратися. На жаль, без вашої допомоги не вдасться. Будь ласка, дайте відповідь на звернення #1465049, яке створено через ваш обліковий запис, розділ "Допомога".
Заздалегідь дякую за сприяння.
З повагою,
команда LetyShops