*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
сервіс начебто нормальний, але виведення на карти Білорусі немає, за що величезний мінус, а за підсумком що було накопичено, я вивести так і не зможу
Миколо, добрий день!
Спасибі за коментар.
Справді, поки що виведення на банківські картки у вашу країну є недоступним. Ви можете вивести кошти на електронні гаманці Webmoney та ЯндексДеньги.
Обов'язково пишіть, якщо потрібна допомога.
З повагою,
команда LetyShops
При переході на АліЕкспрес через мобільний додаток Летішопс ціна встановлюється в доларах США, а хотілося б мати ціну в рублях!
Олег, привіт!
Спасибі за коментар.
Щоб змінити валюту, необхідно перейти до "Налаштування" сайту/додатку Aliexpress, потім вибрати розділ "Валюта".
Віримо, що все вийде :)
З повагою,
команда LetyShops
сервіс дуже слабкий. максимум 3%. іноді кешбек просто на якісь покупки скасовується. ну і 500 висновок це теж погано...
Добридень!
Дякую за зворотній зв'язок.
Всі умови нарахування кешбеку опубліковані на сторінці магазину. Кожен користувач має можливість ознайомитись з ними перед оформленням замовлень, щоб оцінити вигоду онлайн-покупок.
Щодо суми на висновок, дійсно, є обмеження, оскільки комісію за переказ оплачує наш сервіс і ви отримуєте накопичений кешбек у повному розмірі.
У разі виникнення будь-яких питань - пишіть. Ми завжди раді :)
З повагою,
команда LetyShops
Ви домовилися із продавцем про вирішення спору. Тепер вам потрібно повернути товар (з номером відстеження) протягом. Я ні про що не домовлялася з продавцем, чому питання вирішене без моєї участі! Дрібні замовлення взагалі не дійшли .... Роблю висновок, що треба піти з магазину без замовлень.
Дякую Аліекспресу гроші за суперечки повернули, все чесно без обману. Користуюся кешбеком вже близько 8 місяців, всі зараховують, вже зробила виведення коштів на картку все швидко. Велике спасибі.