*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Дуже незадоволена сервісом, я постійно щось замовляю на алі та за рік співпраці з сервісом у мене 500р. навіть не набралось. Хоча замовляю я тис. на 10 кожні 2-3 місяці
Здрастуйте, Надія!
Дякую, що написали.
Кешбек за покупки, оформлені з урахуванням усіх правил та рекомендацій, успішно нараховується.
Не варто засмучуватися, ми обов'язково постараємося розібратися і допомогти у ситуації. Для цього створили звернення від вашого імені через розділ особистого кабінету "Допомога". Знайти його можна, перейшовши у вкладку "Мої звернення".
Чекатимемо зворотного зв'язку.
З повагою,
команда LetyShops
Дуже шкода, що прибрали висновок на Вебмані, було куди зручніше, ніж збирати 500 руб, хоч і сервіс заблокований в Україні, але зайти з VPN і вивести гроші через обмінник на карту ніхто не забороняв.
Вітаю!
Спасибі за коментар.
Вивести кошти українці можуть на банківські картки або на рахунок мобільного телефону. На жаль, перекази на електронний гаманець Webmoney заборонені законодавством України. Сподіваємось у майбутньому зможемо порадувати наших користувачів новими способами виведення кешбеку.
Виникнуть питання – пишіть. Приємних покупок! :)
З повагою,
команда LetyShops
хороший сервіс, але шкода, що прибрали Webmoney, для мене це був єдиний варіант виведення, тому я припинив користуватися сервісом, сподіваюся зміниться
Здрастуйте, Олександре!
Дякую за відгук.
На жаль, на даний момент виведення коштів на Webmoney з українських облікових записів неможливе. Ви можете вивести кешбек на банківську картку чи номер мобільного телефону. Сподіваємось, вам підійде якийсь із цих варіантів.
Приємних покупок!
З повагою,
команда LetyShops