*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Питання: А відколи жіночі шкарпетки перестали бути одягом?
Перед історія: Останнім часом для отримання кешбеку користуюся не letyshops, а американським аналогом у якого для aliexpress 6% повернення на всі товари.
Але так як на letyshops якісь "акції", а купувати зібралися шкарпетки (за логікою та вікіпедією це одяг), то вирішив оформити кешбек через letyshops. Хрін там - виявляється шкарпетки це не одяг, а "все інше" та кешбек не 5.5%, а 3.3%.
Відповідь саппорта: "Ставка кешбеку залежить від категорії, до якої AliExpress відносить товар, але, на жаль, докладної розшифровки нам не надають." "Самі нічого не знаємо точно"?
Добридень!
Щоправда, ми не можемо сказати точний відсоток кешбеку за деякі товари. Ставка залежить від категорії, яку AliExpress відносить товар. Інформація передається до нашої системи автоматично.
Якщо у нас з'явиться більш детальне розшифрування ставок, обов'язково поділимося з нашими користувачами.
З повагою,
команда LetyShops
Здрастуйте у мене є скарги на кешбек розумієте що в магазині купувати з кешбеком 5% то виходить так наприклад 9000*5%=450 а у мене зарахування вийшло 129руб
Добридень!
Давайте разом спробуємо розібратися :)
Відсоток кешбеку за замовлення в AliExpress залежить від категорії товару.
Зауважили, кешбек було нараховано за ставкою 1.5%. Швидше за все, було придбано товар із категорії "Мобільні телефони, планшети та ноутбуки, комп'ютерна техніка та аксесуари, аудіо- та відеотехніка, зовнішні сховища".
Якщо ні, надішліть скріншот замовлення у звернення, яке ми вже створили у розділі "Допомога", "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
Кешбек за програмою лояльності Premium складає 30%. Ось тільки за покупку на 270р нарахували лише 10р. Лети кидали так що розходимося.
Добридень!
Premium-аккаунт дає кешбек не 30% суми замовлення, а збільшує базову ставку на 30%.
Наприклад, якщо в магазині звичайна ставка кешбеку 3%, з урахуванням Premium вам нарахуватиметься 3% + 0,3% (30% від 3) = 3,3%.
З повагою,
команда LetyShops
На алі спеціально додавав пару товарів під цю акцію, на один нібито є знижка, але за фактом ціна теж, а другий і не бере участі. І як на мене, і по товарах доданих у бажання ціни насправді ті самі.
Добридень!
Єгор, на майданчику AliExpress постійно змінюються знижки та ціни на товар. Слідкуйте за їх зміною;)
Впевнені, що ще знайдете щось цікаве і вигідне для себе.
З повагою,
команда LetyShops
Чудовий магазин, якщо не так, повернення грошей роблять швидко.
На Aliexpress все по-старому, кешбек без змін, а інші магазини мене не цікавлять. Відповідь LetyShops "На Aliexpress ставка кешбеку поки що не змінюється". Розшифруйте будь ласка слово "поки"
Добридень!
Петро, зараз відсоток кешбеку в AliExpress становить до 5%. Дати зміни ставок нам невідомі. Якщо умови співпраці з партнерами зміняться, обов'язково повідомимо користувачів :)
З повагою,
команда LetyShops