*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Зробив пару замовлень 28 квітня коли був розпродаж, прийшла частина товарів, проте 1 товар не прийшов, благо мені повернули гроші за нього, а один товар списав з яндекс грошей суму за нього і мені так її і не повернули, стежте за продавцями.
Вітаю! Кешбек зарахувався після отримання посилки на третій день Дякуємо магазину та продавцю...! І команді LetyShops
Добридень!
Дякуємо, що ви з нами 
Для AliExpress максимальний термін зарахування кешбеку становить 60 днів.
Підтвердження одержання замовлення дійсно прискорює цей процес.
З повагою,
команда LetyShops
Зате просто РАЙ для будь-яких покупок!
Добридень!
Це точно ;)
Чого тільки не знайдеш у AliExpress.
З повагою,
команда LetyShops
привіт, магазин відмінний, багато знижок та розпродажів, усім рекомендую. доставка різна, буває за 3 дні, коли з Росії, але і 3 місяці буває. Зараз вперше купую через кешбек, до виплати залишилося 6 рублів, і більше не вдається зробити покупку. Прикро
Доброго дня, Віро!
Дякую, що поділилися досвідом покупок в AliExpress.
Можете не переживати, адже кошти зберігаються на балансі необмежений час :)
Коли ви зможете зробити покупку і кешбек зарахується, можна буде подати заявку на виведення коштів.
З повагою,
команда LetyShops
жахливо, зробив покупку, гроші зняли, а все одно товар чекає на оплату...
Вадим, добрий день!
Можливо, інформація в особистому кабінеті магазину ще не встигла оновитись. Якщо протягом години ситуація не зміниться, радимо звернутись до продавця товару.
Сподіваємось, він зможе у всьому розібратися.
З повагою,
команда LetyShops
Отримала товар швидко відповідає опису, в роботі ще не побувала, але рекомендую продавця, все відмінно.
Мені нічого не виводять із АліЕкспрес. замовив 2 тижні тому, вже отримав я Кешбека ні!
Арсене, здравствуйте!
Ми хочемо допомогти розібратися у ситуації. Будь ласка, дайте відповідь на звернення #1651682, яке створено через ваш обліковий запис, розділ "Допомога".
Чекаємо.
З повагою,
команда LetyShops
3 рази намагалася оплатити товар і 3 рази був порожній екран, хоча код від Ощадбанку приходив, але вводити його було нікуди! * опа повна!
Добридень, Ольго.
Якщо подібні помилки повторяться, рекомендуємо звернутися на підтримку магазину Aliexpress . Сподіваємось, більше такого не повториться.
З повагою,
команда LetyShops