*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Я вже купив на тисяч 20 рублів товарів, і все ще не можу ні копійки вивести, так як суму потрібно набрати 500р, а це відбудеться через 3 роки думаю )))
Вітаю!
Просимо вас не засмучуватися.
Накопичений кешбек немає терміну придатності. Як тільки буде на балансі 500 рублів, ви можете подати заявку на виведення коштів.
Також на сервісі діє реферальна програма. Діліться посиланнями на товари або магазини, з якими ми співпрацюємо, та запрошуйте друзів. Сподіваємось, це допоможе збільшити суму на балансі. Залишилося ще трохи.
З повагою,
команда LetyShops
відправив два замовлення з Аліекспрес через ваш сервіс. Продавець зробив знижку, але замовлення закрив.
Добридень!
Рекомендуємо звернутися на підтримку магазину AliExpress або написати продавцю для вирішення питання.
З повагою,
команда LetyShops
Я ооооочень задоволений вашим сервісом! всі проблемні питання вирішуються максимально швидко. і нарахування та виведенням кешбеком))) СПАССССССССССССС
Дмитре, добрий день!
Дякуємо, що ви з нами 
З повагою,
команда LetyShops
Як пам'ятаєте у леті немає конкурентів у даного магазину! Кращою кешбек все військово нараховується, якщо є якісь проблеми підтримка з радістю допоможе!
Якщо кешбек з 2х замовлень в районі 5000р, будуть великі проблеми з фіксованим кешбеком та нарахуванням. Сервіс letyshops намагатиметься звільнити від нарахування кешбеку (кешбек то великий) . 5руб нарахують без проблем, але з великими сумами виникнуть проблеми! Не раджу цей сервіс! Краще виберіть програму конкурентів, буде надійніше.
Добридень!
Шкода, що трапилася така ситуація.
Фіксація замовлень у системі відбувається автоматично та сума покупки не впливає на цей процес.
Ознайомилися зі зверненням до служби турботи та з інформацією в особистому кабінеті. Кешбек за попередні замовлення автоматично фіксувався. Покупки від 16 червня оформлені до переходу з нашого сервісу, тому партнери не передали комісію і кешбек не з'явився в особистому кабінеті. Щоб підтримати вас зарахували бонус на баланс.
З повагою,
команда LetyShops