*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
Чесно кажучи колись думав, що це все замануха... Вже 2-3 роки купую через Летишопс і все круто)
Добридень!
Максиме, ви з нами вже 2 роки та 8 місяців.
Дякую за співпрацю 
З повагою,
команда LetyShops
Щойно зробив покупку, не вказує позиції очікування кешбеку
Добридень!
Давайте разом розберемося в цій ситуації :) Ми чекаємо на ваше повідомлення в зверненні. Написати можна через пошту або розділ особистого кабінету "Допомога", "Мої звернення".
З повагою,
команда LetyShops
за майже 2 роки накопичив кешбека майже 25 тис рублів, було всяке, але мені подобатися, просто іноді треба і самому ворушитися, якщо партнер не передав інформацію про замовлення
Добридень!
Сподіваємося, кешбек більше не забариться :)
А якщо що, напишіть нам, будь ласка.
З повагою,
команда LetyShops
Зробив замовлення, сплатив. Кешбек з'явився в очікуваних підтвердженнях. Номер замовлення 704747587446688. Отримав 23 червня, підтвердив отримання. А кешбек досі висить в очікуванні! Пора видаляти цю програму, постійні косяки, треба ЗАВЖДИ вас перевіряти. Витрачати час даремно, розбираючись із косяками, набридло. До магазину претензій немає, є проблеми, величезні проблеми у роботі вашого сервісу кешбеку.
Павле, привіт!
Партнери ще не передали інформацію про викуп вашого замовлення. Максимальна дата зміни статусу кешбеку – 15.07. Подивитися її можна в особистому кабінеті, розгорнувши докладну інформацію про замовлення.
З повагою,
команда LetyShops
обіцяли при реєстрації перший тиждень підвищений кешбек, але за фактом нарахували ті самі 3%. так навіщо ще листи слали, що тиждень закінчується.
Вітаю!
Premium-аккаунт збільшує звичайну ставку кешбеку на 30%. З урахуванням Premium визначення ставки відбуватиметься так: 3% + 0,9% (30% від 3) = 3,9%.
Кешбек за ваше замовлення відобразився саме за таким відсотком.
З повагою,
команда LetyShops
Я вже виводив 500р ще коплю))). Алі експрес пропонує багато товарів набагато дешевше, ніж вони коштують у нас в магазинах. Слідкуйте за відгуками покупців та завжди купіть нормальний товар.