Країна
Європа і Азія
Америка
Тихоокеанский регіон та Африка
Інші регіони і країни
Мова
до 5 %
кешбек
Перейти до магазину

Покупки в AliExpress з кешбеком в Україні

(4.21) Загальна оцінка магазину
Відгуки про AliExpress (9685)
Маркетплейс. Для коректної роботи сайту зміни мову в AliExpress на ENG
Час очікування нарахування кешбеку
Кешбек з'явиться в очікуванні протягом 5 днів
Кешбек буде зараховано на баланс впродовж 75 до 120 днів
Інформація та умови
5 %
Мобільні аксесуари, одяг, предмети інтер’єру, садове спорядження
1 %
Все інше, а також неафіліатні товари* з розділів Мобільні аксесуари, одяг, предмети інтер'єру, садові приналежності
0 %
за замовлення у продавців зі списку нижче*
Щоб дізнатися чи є продукт афіліатним, скористайся формою нижче.
Вкажи посилання на товар Aliexpress і дізнайся про кешбек на нього
Посилання на товар

*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.

Зверни увагу! 
- Кешбек нараховується не за усі товари. Перевірити наявність кешбеку можна у вебверсії сайту LetyShops за допомогою форми вгорі сторінки.
- Для коректної роботи сайту зміни мову в AliExpress на англійську.
- У звʼязку з війною, доставка замовлень з AliExpress в Україну може здійснюватись не в усі регіони. Рекомендуємо уточнювати інформацію про можливість доставки перед оформленням замовлення.

Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.

Кешбек не нараховується або буде відхилений:
  • за ПДВ (податок на додану вартість), котрий врахований в суму кожного замовлення;
  • якщо вартість товару занадто низька і можлива сума кешбеку менше ніж 0,01 USD;
  • за замовлення з розділу “від $1.99 за 3 і більше товарів”;
  • за покупку товарів зі списку магазинів без кешбеку;
  • якщо товар був доданий до кошика чи "Мої бажання" до переходу з LetyShops;
  • якщо замовлення знаходилось в статусі "Очікує оплати" більше 3-х днів;
  • за віртуальні продукти (подарункові карти, сертифікати, ігри, цифрові книги тощо) та додаткові послуги (доставка, поповнення мобільного, знижка на оплату тощо);
  • за замовлення, щодо якого було відкрито диспут або якщо продавець скорегував ціну.
Більше порад щодо покупок в AliExpress можеш побачити в наших статтях “Труднощі з покупкою в AliExpress?” та “Легкий шопінг з AliExpress”.
Важливо!
  • Магазин може розділити замовлення, тому збільшений кешбек буде застосований до перших замовлень, які магазин передасть нам.
  • Використання промокоду може стати причиною втрати або відхилення кешбеку (крім купонів продавців AliExpress).
  • Кешбек може бути не нарахований за замовлення, зроблені з кількох акаунтів AliExpress з використанням купонів.
  • Номери замовлень в особистому кабінеті LetyShops і в магазині можуть не співпадати.
  • Максимальна сума кешбеку за одне замовлення - 40 доларів.
Фактично зарахована сума замовлення може трохи відрізнятися від суми, зазначеної при оформленні замовлення. Це пов'язано з конвертацією валюти платежу у валюту твого акаунту.

Відгуки про AliExpress (9685)

(4.21) Загальна оцінка магазину
Увійди, щоб залишати відгуки
Ми хочемо, щоб відгуки були корисними для тих, хто купує з кешбеком від LetyShops.
Тому публікуємо відгуки тільки наших користувачів.
Увійти
Зареєструватися
Andre
07.12.2019

Згідний з upxiang01 та іншими. Було оплачено два телефони за різною вартістю. Телефон дорожчий, кешбек нарахували менше. Я перед покупкою наробив скрини ставки 0.5% та інших. Написав у службу турботи, сказали повний кеш нарахується після завершення покупки (є сумніви). Подивимося. На частину позицій взагалі не було нараховано кешу. Довелося скрини відправляти. Вчора робив покупку, так само не відобрази кеш. З кожної покупки скрини надсилати? Є плюси, але ці мінуси погано впливають на ситуацію. Поки буде зараховано весь кеш, є час мені подумати про подальшу співпрацю. Все починалося гарно.

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
LetyShops
19.02.2020

Добридень!

Ознайомилися із зверненням. Дійсно, поки що кешбек відображається неправильно. Менеджер служби турботи чекає на зарахування разом з вами і контролює ситуацію.

Коли кешбек не фіксується в особистому кабінеті, ми не отримуємо від партнерів інформацію на замовлення. Тому просимо у користувачів скріншоти, щоб знати, на яке замовлення та на яку вартість нараховувати кешбек. Щиро сподіваємось, що подальші замовлення відображатимуться в особистому кабінеті автоматично.

З повагою,
команда LetyShops

Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate.
david_cs_all
06.12.2019
Все добре!!! Спочатку я зробив замовлення і кешбек не був зареєстрований, на який я відправив запит і через кілька днів мені зарахували покупку, дякую!
Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
mdutchak
06.12.2019

Коли нараховувати почнете? 1,5 місяці нуль цілих нуль десятих. На місяць роблю по 100 замовлень на Алі. А у відгуках писали що порядний сервіс...

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
LetyShops
19.02.2020

Добридень!

Кешбек відображається в особистому кабінеті, якщо отримуємо інформацію на замовлення від партнерів. Бачимо, у вас було відкрито звернення, але, на жаль, у ньому не отримали від вас інформацію на замовлення, щоб допомогти. Як тільки ви матимете можливість, будемо раді побачити ваше звернення в розділі "Допомога" з прикріпленими скріншотами замовлень з особистого кабінету магазину.

З повагою,
команда LetyShops

Відгук був перекладений з англійської, використовуючи Google Translate.
vanya.delao
06.12.2019

Я не знаю, що сталося з цією програмою, але мої покупки 11.11 і Чорна п’ятниця не були винагороджені, я зв’язався зі службою підтримки клієнтів, я надіслав знімок екрана всіх моїх покупок і отримав фіктивний бонус, я зробив усі свої покупки згідно з правилами, як і в інших випадках, я перевірив список їхніх магазинів, і мої покупки не належали до цього списку, тому я не бачу користі продовжувати користуватися цією програмою, якщо вона створює лише проблеми, помилкові надії та втрата часу.

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
LetyShops
19.02.2020

Добрий день.

На жаль, якщо ви з якихось причин не отримуєте кешбек від замовлень у нас, ми також залишаємося без винагороди. Тому ми, як і ви, зацікавлені в тому, щоб процес закупівлі проходив безперебійно. Ми нарахували вам максимально можливий бонус. Сподіваємося, що наші поради щодо купівлі кешбеку за майбутні замовлення допоможуть вам.

З повагою,
Команда LetyShops

Відгук був перекладений з іспанської, використовуючи Google Translate.
Christal
06.12.2019
Все гаразд, кешбек приходить.
Відгук був перекладений з російської, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
Alex Петров
05.12.2019

Так, раніше відгуки читати треба було. Чи не користувався б послугами цієї поганої компанії. За 11-13 листопада з 31 покупки зарахували кешбек тільки за одну, і то найдешевшу 24 руб з копійками. Зараз користуюся додатком яндекс-гроші з покупок на аліку до 7% залізно на кожну покупку. Плюс одразу 1% від суми покупки у вигляді бонусних балів. Коротше, Лети, давай, до побачення!

LetyShops
19.02.2020

Добридень!

Щоб розібратися, чому кешбек нарахувався не на всі покупки, створили звернення до турботи. Чекатимемо скріншоти замовлень з особистого кабінету магазину в розділі "Допомога" - "Мої звернення".

З повагою,
команда LetyShops

Владислав Чазов
05.12.2019

Не нарахувалися бонуси автоматично в чорну п'ятницю та 11.11 з 35000, тих. підтримка лише 500 нарахувала, причому з нарахованих грошей рефереалу нічого не нараховано. Раніше зручніше було набагато, шукатиму альтернативу.

LetyShops
19.02.2020

Доброго дня, Владиславе!

Якщо кешбек не з'являється в особистому кабінеті автоматично, комісія за замовлення нам не надходить.
У такому разі ми намагаємось компенсувати бонус користувачеві, який оформляв замовлення.

Для успішного нарахування кешебка за майбутні покупки радимо знайомитись з умовами, які є на сторінці магазину та нашими рекомендаціями . Сподіваємось, майбутні покупки будуть успішними :)

З повагою,
команда LetyShops

Игорь
05.12.2019

Став дуже розчарований letyShops.11.11 за частину замовлень кешбек не відобразився, а в чорну п'ятницю взагалі жоден з 11 замовлень. мене завжди оновлені до останньої версії Алі і Летішопс. Почитавши відгуки я зрозумів, що така історія у багатьох. Тут дві можливі причини. Ще до речі вистачить платити за рекламу недоумкам і розводила блогерам, подумайте краще про людей!

LetyShops
19.02.2020

Добридень!

Ігоре, ми зацікавлені, що ви були задоволені роботою сервісу, а кешбек фіксувався автоматично.
Можливо, причина втрати пов'язана з ажіотажем у період розпродажу або алгоритмом оформлення покупок. Було створено звернення у розділі "Допомога", але ми не отримали вашої відповіді, на жаль.

Блогери, з якими співпрацюємо, зарекомендували себе лише з позитивного боку під час партнерства з нами.

З повагою,
команда LetyShops

upxiang01
05.12.2019

Огидно. Зробив замовлення на Алі Експрес, спеціально з огляду на процентні ставки та ознайомившись зі списком магазинів з відсутнім кешбеком. На момент купівлі (29 листопада) інформації щодо 0,5% кешбеку на головній сторінці на цьому сайті не було. Списків магазинів з 0,5%-ним кешбеком не було. Спочатку мені взагалі не зараховували кешбек із зробленої покупки (мобільний телефон, ставка 1,5% має бути). Після того, як написав на підтримку - нарахували по 0,5% ставці, і типу - "у нас все на сайті вказано". Нічого, загалом, не доведеш. На копійчані покупки, загалом, кешбек ще якось приходить, а як щось повіше - ну, ось така ситуація. Вирішуйте, чи треба воно вам.

LetyShops
19.02.2020

Добридень!

Інформація розміщена на сторінці магазину ще з 6.11. На сторінках наших партнерів ми публікуємо важливі умови, з якими необхідно ознайомлюватися перед покупками з кешбеком. Як то кажуть, попереджений – значить озброєний.

Додатково про зміни умов нарахування кешбеку AliExpress інформували користувачів поштовим розсиланням.

З повагою,
команда LetyShops

Karsten Walter
05.12.2019
Я вважаю, що магазин непоганий.
Відгук був перекладений з німецької, використовуючи Google Translate. Показати оригінал Показати переклад
ckopoctb2016
05.12.2019

Дякуємо Вам за велике, що робите все можливе, і не відвертається від клієнтів! Потрібно працювати над тим, щоб полегшити користування сервісом. І якось помріяти ті магазини та продавців, які не надають кеш.

LetyShops
19.02.2020

Добридень!

Ми завжди раді допомагати нашим клієнтам;)
Усі умови з нарахування кешбеку публікуємо на сторінках магазинів-партнерів. Якщо є пропозиції щодо їх розміщення, будь ласка, підкажіть нам. Будемо вдячні.

З повагою,
команда LetyShops

ezhalin
04.12.2019

У "Чорну" п'ятницю зробив 5 замовлень, жоден кешбек не відзначився. Служба підтримки мовчить.

LetyShops
19.02.2020

Добридень!

Мабуть, менеджер служби турботи вже відповів у зверненні. Обов'язково допоможемо вирішити питання з кешбеком.

Вибачте, будь ласка, за очікування на відповідь. Отримали багато запитів, тож вийшла накладка.

З повагою,
команда LetyShops

Схожі магазини з кешбеком
Купляй в AliExpress з кешбеком до 5 %
Вчорашній день не повернути, а кешбек можна. поверни своє
Зареєструватися

Мобільні додатки

Зручні покупки з кешбеком у твоєму смартфоні.

4.6
4.0
0
Хай йому грець!
Ти був так близько, але трішки не встиг. В цьому магазині весь підвищений кешбек розібрали. Можливо, він знову з’явиться, а поки пошукай варіанти підвищення в інших магазинах.
Гарячий кешбек
Час від часу у нас буде з’являтися підвищений кешбек в різних магазинах! Знайти його можна на головній сторінці LetyShops і в каталозі. Час для покупки і кількість активацій обмежена - зазирай частіше, щоб не пропустити