Здрастуйте. Підтвердження кешбеку та його зарахування від Алі дуже тривале. Формується думка про те, що це чергове розлучення. Проте приємно було здивовано, що виведення грошей з LetyShops зайняло лише кілька хвилин. Рекомендуватиму друзям
Під час замовлення у Flipkart виникла проблема з поверненням готівки. Не було повідомлень про повернення готівки. Тому я зареєстрував скаргу з усіма необхідними деталями щодо замовлення. Letyshops надав інформацію про проблему електронною поштою та миттєво повернув гроші. Задоволений цією програмою. Відсоток повернення грошей не такий високий. Але щось краще, ніж нічого.
Привіт!
Дякуємо за відгук :)
З повагою
Команда LetyShops
Дякую за вашу роботу! Дівчат із наступаючим святом!
Привіт!
Олександре, дякую!
Дуже приємно :)
Добре, що ви з нами!
З повагою,
команда LetyShops
Очікування підтвердження пів року!! З Алі і не днем раніше (конкретне замовлення). замовив у листопаді пилосос, отримав на початку грудня. У січні написав на підтримку, разом підтримка чекає кешбек зі мною разом... у лютому написав на підтримку, теж саме, чекають зі мною... І нічого більше...
Доброго дня!
Владиславе, ми справді тримаємо питання на контролі у зверненні.
Час потрібен партнерам на обробку даних. Щойно нам передають комісію, статус кешбеку змінюється на "Зараховано".
З повагою,
команда LetyShops
Сервіс сподобався! Вперше вивела кошти на карту, не чекала такої швидкості виведення – протягом кількох хвилин! При вирішенні питань менеджери допомогли швидко розібратися. Дякуємо команді LetyShops за чудову роботу, доброзичливість та оперативність!
Доброго дня!
Лілія, нам дуже приємно, що ви відзначили роботу сервісу :) Бажаємо вигідних покупок з кешбеком.
З повагою,
команда LetyShops
Доброго дня. Якщо чесно, то мені подобається робити покупки через LetyShops, правда, не завжди автоматично з'являється кешбек в розділі "Замовлення та фінанси". Буває, що при звірянні замовлень та зарахувань кешбеку, виникають питання і тільки тоді я роблю заявки. LetyShops швидко реагує на запитання та вживає заходів у разі втрати інформації про покупку, причому на мою користь. За весь час покупок я вже нагромадив кешбеком 9950 руб., А при накопиченні відразу і без проблем виводив на карту. До статусу Lety-Gold залишилося лише 50 руб. Велике СПАСИБО та УДАЧИ всій команді LetyShops.
Доброго дня!
Дякую, що поділилися досвідом покупок з нами, Олексію!
Пишаємося, що досягли вже такого рівня.
З повагою,
команда LetyShops
Відмінна робота команди підтримки сервісу LetyShops - оперативно розуміються на питаннях, дуже доброзичливі в спілкуванні, що приємно.
Доброго дня!
Дякую за відгук! Дуже приємно!
Цінуємо нашу дружбу :)
З повагою,
команда LetyShops
Дуже швидке виведення коштів, дякую
Дуже швидке виведення коштів на мобільний телефон – кілька хвилин. Дякую!
Доброго дня!
Завжди будь ласка ❤
Дякую, що ви з нами!
З повагою,
Команда LetyShops