* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Często zamawiam u Ali. W większości przypadków cashback pojawia się w luksach w ciągu 24 godzin i jest naliczany po otrzymaniu) W razie jakichkolwiek pytań kontaktowałem się z managerami LetyShops i służby opieki, zawsze szybko rozwiązywali problemy i zawsze spotykają się ze swoimi klientami w połowie drogi. Wielkie dzięki! :)
Nie podoba mi się oprocentowanie według kategorii, korzystam z innej usługi!
Dzień dobry, Dmitry!
Dziękuję za komentarz.
Dajemy z siebie maksimum, biorąc pod uwagę, że rozwijamy serwis, powiększamy zespół, podłączamy kolejne sklepy, inwestujemy w rozwój programu lojalnościowego i prowadzimy promocje. Zależy nam, aby nasi użytkownicy otrzymywali w ciągu roku jak najwięcej dodatkowych bonusów (np. kody lotnicze i nagrody podczas losowań), co dostarczy im wielu pozytywnych emocji.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz, chętnie pomożemy. Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Super i rada!
Ostatnio cashback był naliczany z opóźnieniem od trzech do pięciu dni, zanim był natychmiastowy po potwierdzeniu, nie wiem, o co chodzi.
Dzień dobry Andrzeju!
Dziękuję za komentarz.
Cashback jest naliczany automatycznie po potwierdzeniu przez partnerów. Opis każdego sklepu wskazuje średni lub maksymalny okres, w którym przetwarzane są informacje o zamówieniach. Zazwyczaj środki są kredytowane w określonym terminie, w przypadku Aliexpress - do 60 dni.
Jeśli masz jakieś pytania lub trudności - napisz, chętnie odpowiemy. Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Tak, istnieje różnica między rzeczywistą kwotą zakupu a kwotą, którą obciążany jest cashback, ale w przeciwieństwie do iHerba, gotówka jest zawsze naliczana i uznawana niemal natychmiast po otrzymaniu towaru.
Dzięki za zniżkę. To nie pierwszy zakup z Cashbackiem. Jestem usatysfakcjonowany. Wszystko działa dobrze.
Z trzech zakupów w kolejce jest tylko jeden cashback, hmm. zakupy nie są duże za 200 rubli. średnio, ale nadal nie jest jasne, jak to działa.
Dobry dzień!
Dziękujemy za zgłoszenie utraty cashbacku.
Istnieje kilka czynników, które mogą prowadzić do nienaliczania wynagrodzenia: praca zewnętrznych rozszerzeń w przeglądarce, odwiedzanie innych źródeł podczas zakupu, korekty cen przez sprzedawcę lub naruszenie innych warunków sklepu.
Stworzyliśmy bilet opieki, aby pomóc Ci rozwiązać ten problem. Chętnie otrzymamy informację o zamówieniu w zakładce "Pomoc" - "Moje prośby".
Z poważaniem,
Zespół LetyShops