* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Wszystko działa.
Ładna strona. Cashback jest zwykle księgowany w ciągu kilku minut i zazwyczaj jest potwierdzany w ciągu jednego dnia od potwierdzenia odbioru towaru. Jeśli zrobisz wszystko dobrze, grosz spada regularnie. W sumie przeciekłem już ponad 10 000 rubli. A to, musisz się zgodzić, to nie tylko grosz ;-)
cashback w ogóle nie jest zaliczany, nawet nie wiem, kto pisze te pochwalne recenzje. Ostatnim razem naliczono 2000, ale wcześniej korespondowałem z obsługą Letyshop przez miesiąc, upuszczałem paragony, zrzuty ekranu, potwierdzenia płatności i wiele więcej, wszystko co najmniej 2 razy. Mam cashbacki, które nie zostały zaksięgowane od początku roku, ale ciągle mi mówią, że muszę jeszcze trochę poczekać.
Witaj Dmitry!
Dziękuję za komentarz.
Bardzo chcemy pomóc, ale niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi z informacją o Państwa zamówieniach. W odpowiedzi na Twoje odwołanie napisz do serwisu opieki lub wyślij e-mail na adres help@letyshops.com.
Dołożymy wszelkich starań, aby zrozumieć sytuację.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dużo zamawiam na Ali i nigdy nie było opóźnień w przekazywaniu pamięci podręcznej, ale ostatnio coś idzie nie tak, 2 zamówienia wiszą w niepewności (
Witaj Nikita!
Dziękujemy za twoją opinię. Przeanalizowaliśmy Twoje konto na naszej stronie internetowej. Niestety nie ma jeszcze w nim zamówień. Być może masz inne konto w naszym serwisie.
Napisz do nas, na pewno postaramy się pomóc.
Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
cashback na stronie działa sprawnie i szybko.