* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
11.11 kupiłem kilka towarów, w ilości 18 000, letishopy za 13 zamówień KB nie zostały zaksięgowane. Zapłaciliśmy odszkodowanie w wysokości 34 rubli za zamówienie, ale to nic poważnego: (Jeśli Ali zmienił warunki śledzenia, to dlaczego wieszasz wszystko na użytkownikach? Okazało się to brzydkie. Wyciągnąłem wnioski.
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz.
Niestety, Aliexpress nie udostępnił nam żadnych nagród za Twoje zamówienia.
Jest prawdopodobne, że cashback został utracony z powodu dużego pośpiechu z zakupami w sklepie. W związku z tym może wystąpić awaria techniczna.
Rozumiemy, że liczyłeś na nagrodę, więc zgromadziłeś maksymalną możliwą kwotę zwrotu gotówki ze środków firmy.
Oto wskazówki, które pomogą Ci skutecznie uzyskać zwrot gotówki za przyszłe zakupy: https://letyshops.com/pravila .
Nie pozwól, aby drobne kłopoty zepsuły Ci nastrój. Ciepły wieczór i słońce pod prysznicem, niezależnie od pogody i temperatury za oknem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem telefon santin, 6 cali, nie podobało mi się, że ładowanie jest złe, nie da się naładować telefonu i szukałem folii ochronnej.
Wszystko fajnie!