* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Sam Aliexpress jest całkiem niezły, ale nie bez niuansów.Długa dostawa, ceny czasami wyższe niż w Rosji, nie ma gwarancji.Co z cashbackiem, to bez kodów itp. tutaj nie jest zbyt duży (widziałem więcej, ale znalazłem kod do cashbacku, dlatego go używam).I z jakiegoś powodu tutaj cena za towar jest obniżona w wyniku cashbacku.Przykład: Kupiłeś mikrofon za 2100, a cashback uzna, że kupiłeś przedmiot za 2000 lub 2050 (inaczej się dzieje) Ogólnie całkiem nieźle, w rzeczywistości zwracasz przynajmniej coś.
Witam!
Dziękuję za podzielenie się swoimi wrażeniami z zakupów.
Ilość zamówień na Twoim koncie osobistym na stronie sklepu AliExpress i LetyShops naprawdę może się nie pokrywać. Wynika to z przeliczania i przeliczania walut, w których AliExpress przeprowadza transakcje pieniężne. Cashback jest obliczany na podstawie kwoty w dolarach w rublach według aktualnego kursu walutowego Banku Centralnego Federacji Rosyjskiej. Aby uniknąć różnicy, zamówienia można opłacić kartą dolarową.
Jeśli masz jakieś pytania, napisz.
Chętnie współpracujemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback naliczany jest selektywnie! Wszystko w stylu typowych zbirów! W drobiazgach wymyśla „hurra!” Przy bardziej wartościowych zamówieniach „nagle” się gubi. Przestrzegane są zasady: wszystkie programy blokujące / antywirusowe są wyłączone. Coś w tym stylu. Myślę, że warto iść do konkurentów.
cashbacki są liczone selektywnie (
Dobry dzień!
Dziękuję za komentarz.
Proces kredytowania cashbacku jest automatyczny. Gdy tylko partnerzy przekażą nam informacje, nagroda zostanie przyznana. Zalecamy również potwierdzenie odbioru towaru na koncie osobistym sklepu. To znacznie przyspieszy proces rejestracji.
Prosimy nie martwić się, cashback na pewno zostanie przelany na Twoje saldo.
Jeśli potrzebujesz pomocy - koniecznie napisz. Jesteśmy w kontakcie ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops