* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Przez 3 lata dzięki temu cashbackowi zaoszczędziłem ponad 5 tysięcy! Jestem bardzo szczęśliwy! Pieniądze można przelać na kartę lub telefon, co jest bardzo wygodne!
Wszystko jest bardzo dobre
Zespół LettiShop przyznał 5 gwiazdek! Wszystko działa dobrze! Byłoby fajnie, gdybyś zapłacił za towar poprzez zgromadzony Cashback.
Witam, Maxim!
Cieszymy się, że podoba Ci się nasza usługa :)
Ciekawa oferta dotycząca płatności. Pomyślmy o tym! ❤
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops bardzo proszę o dokonanie minimalnej kwoty wypłaty w wysokości 1 rubla. Nie wszyscy zamawiają tak dużo na tych stronach, osobiście zamówiłem 1 raz i nie mogę się wycofać, ale rzadko kupuję.
Dobry dzień!
Nasza usługa ma minimalną kwotę wypłaty. To 500 rubli. Wynika to z faktu, że za przelew płacimy prowizję.
Jeśli są jakieś zmiany, koniecznie poinformuj użytkowników :)
Cashback nie wygasa, ale pozostaje na saldzie do następnych zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na początku wszystko było w porządku. Teraz rozpoczęła się orgia z przejściami. Przejście zostało dokonane, ale nie ma zwrotu gotówki
Victor, dzień dobry!
W sekcji „Pomoc” utworzono odwołanie, aby to rozwiązać. Cashback został już zaksięgowany na saldzie. Wierzymy, że rekomendacje udzielone przez managera pomogą w dokonywaniu przyszłych zakupów ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję wszystkim pracownikom LetyShops. Nie mam żadnych skarg na twoją pracę, stawiam piątkę z plusem.
działa świetnie, sukces LetiCommate i dobrobyt
Iwan, dzień dobry!
Dziękuję za miłe słowa i za bycie z nami :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Nie rozumiem, dlaczego ludzie piszą tutaj recenzje o platformie Ali. Przekaż opinię o tym, jak działa cashback Letishops na Ali! I działa bezbłędnie - najważniejsze jest monitorowanie spełnienia wszystkich warunków: wejdź do sklepu ze strony internetowej lub aplikacji Letishops, włóż towar do koszyka i zapłać. Dziękujemy pracownikom i pracownikom Letishops! Korzystam z Twojego cashbacku już trzeci rok i żałuję tylko, że nie zacząłem z niego korzystać wcześniej))
Witaj Swietłano!
Dziękuję, że jesteś z nami 
Z poważaniem,
Zespół LetyShops