*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
підтвердив замовлення а кеш неперелічився
Галино, привіт!
Дякую за зворотній зв'язок.
Кешбек поки що відображається зі статусом "Чекаючи". Партнери ще не передали нам інформацію про завершення замовлення. Зі строками очікування винагороди завжди можна ознайомитися на сторінці магазину. Подивіться будь ласка.
Якщо що – пишіть. Ми на зв'язку :)
З повагою,
команда LetyShops
кешбек і нараховуються і зараховуються, головне - ПАМ'ЯТАТИ, що в магазин потрібно зайти з Letyshops, про що я одного разу благополучно забула :)).
Працює на п'ять, але як у всіх трапляються збої. Замовив номер 99979273554489, кешбек не нарахований
Сергію, привіт!
Дякую, що повідомили.
Хочемо розібратися, чому стався збій, та допомогти з нарахуванням кешбеку. Створили звернення до служби турботи на вирішення питання. Будемо вдячні за вашу відповідь у вкладці "Допомога".
З повагою,
команда LetyShops
Якщо є бажання заощаджувати, то на Aliexpress!
Кудись пропала кнопка підтвердження замовлення. Отримала посилку, підтвердити не можу.
Доброго дня, Катерино!
Дякую, що написали.
В особистому кабінеті AliExpress справді відбулися зміни. Кнопку підтвердження тепер можна знайти, натиснувши "Докладніше" біля замовлення. Приємних покупок!
З повагою,
команда LetyShops
Останнім часом кострубатий AliExpress... Користуватися неможливо навіть із перекладачем гугл... Треба йти від сюди. Пропадають посилки без відстеження останнім часом... Злодія наша пошта.
У принципі, все нараховується і один раз навіть виводив. Після надали статус "Lety-Bronze" тобто на 10% більше нараховувати повинні але як нараховували 1,65% так і нараховують я в основному комп'ютерні залозки замовляю. так що не все працює як обіцяють.
Доброго дня, Миколо!
Дякую, що поділилися досвідом покупок.
За програмою лояльності до статусу Lety-Bronze базова ставка кешбеку збільшується на 10%.
Наприклад, якщо ви замовляєте комп'ютерні аксесуари, стандартний відсоток кешбеку – 1.5%.
Збільшуємо його на 10% (10% від 1.5% = 0.15%) та отримуємо ставку 1.65%.
Якщо будуть питання, будь ласка, напишіть.
Завжди раді відповісти.
З повагою,
команда LetyShops