*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
До недавнього часу все було добре і я дійсно повертав 6%.
Вікторе, добрий день!
Ставка кешбеку в AliExpress залежить від категорії товару . Магазин сам визначає ці категорії. Перевірили інформацію у особистому кабінеті. Відсоток за покупки відображається різний - 3 і 6%.
З повагою,
команда LetyShops
купа сповіщеннь про розпродаж і в останній момент все летить під три чорти! "не передав дані" "завантажена система" потім ти півтори години готуєш звернення по 26!! замовленням, а вони скидають тобі 150грн і типу вирішили питання! там одне замовлення навіть з мінімальним відсотком мало б такий кеш! а в сумі по всіх було б набагато далі за ваші копійки!
Доброго дня!
На жаль, магазин не передав винагороду по вашим замовленням. Можливо, це сталося помилково. Можливо, був нарушений алгоритм замовлень з кешбеком. Щоб підтримати вас, нарахували часткову компенсацію.
Сподіваємося, що в майбутньому ситуація не повториться.
З повагою,
команда LetyShops
Щиро дякую Ані Галай з тих підтримки. Розібралися протягом 2-х днів і зарахували кешбек. Але перший мій відгук так і не опублікували
Сергію, добрий день!
Попереднє відкликання було знято з публікації, оскільки містило питання і було переведено в обіг.
Щиро раді, що менеджер допоміг у ситуації :)
З повагою,
команда LetyShops
Якість сервісу огидне. Зроблено 5 замовлень у різних магазинах – і по всіх доводиться отримувати кб через техпідтримку. То кешбек відхиляють, то взагалі не зараховують. І головне, ніхто не може назвати жодної причини чому.
Добридень!
Шкода, що склалася така думка: (
Розуміємо, що звернення до служби турботи займає час, проте тільки так ми можемо дізнатися, з якими труднощами зіткнувся користувач і розібратися.
Відхилення кешбеку, як і його втрата, може бути помилковим або через порушення алгоритму покупки. Менеджер зв'яжеться у створеному вами зверненні та допоможе.
З повагою,
команда LetyShops
У чорну п'ятницю оформила замовлення на аліекспрес, до цього перевірила списки магазинів, в яких кешбек не нараховується ... а за фактом кешбеку немає! оскільки виявляється. Tmall – це вже не аліекспрес! як так? чому про це не попереджається у найвиднішому місці на цій сторінці? замовлення звичайно, переоформити не змогла, тому що було на велику суму, а гроші повертаються протягом 20 днів, другої такої суми у мене не було
Карина, добрий день!
Всі умови щодо нарахування кешбеку ми публікуємо на сторінці магазину-партнера, а також у наших правилах . Якщо є пропозиція щодо розміщення інформації, будь ласка, поділіться з нами.
З повагою,
команда LetyShops
Маленький кішок за покупки на Аліекспрес 11.11. Виведення коштів при накопиченні певних сум. Думаю, що треба переходити до іншого сервісу!
Добридень!
Ставка кешбеку залежить від розміру винагороди, яку платить нам магазин. Так, обмеження за сумою висновку. Це з тим, що комісію за перехід оплачує наш сервіс.
Виникнуть додаткові питання – пишіть. Завжди раді відповісти.
З повагою,
команда LetyShops
А можна якось кешбек отримати, якщо ж я оплатив, а програму скачав зараз
Добридень!
На жаль, такої можливості немає. Ми отримуємо винагороду від магазину лише за тими замовленнями, які вчинені після переходу від нас. Адже магазини платять нам за залучення клієнтів.
З повагою,
команда LetyShops
Наедалове. З 12 покупок лише одна дрібниця на сім рублів кешбекнулася. Я хоч і не рвався в перших рядах покупців, замовляв пізніше, але як і багато хто пролетів.
Добридень!
Ситуації втрати кешбеку нам також неприємні. Хочеться, щоб користувачі отримували вигоду від покупок та були задоволені роботою сервісу.
Зв'язалися з вами у зверненні, щоб допомогти з кешбеком. На жаль, відповіді не отримали.
З повагою,
команда LetyShops