*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
що купив за 1-2 долари кешбек прийшов а за 100-200 доларів нібито не захищало хоча все горіло зеленим мовляв кешбек активний. і виводу немає на яндекс та вебмані. чи це тільки у мене так? не раджу заморочуватись тільки час дарма витрачено
Добридень!
Віталію, сума замовлення не впливає на нарахування кешбеку, оскільки процес автоматичний. Щоб розібратися в ситуації докладніше та допомогти, зв'язалися з вами у зверненні. Без даних на замовлення не вдасться вирішити питання.
Електронні гаманці ЯндексДеньги та Webmoney заборонені для використання на території України. Ви можете вивести кешбек на карту та баланс мобільного.
З повагою,
команда LetyShops
Мене вже починає дратувати цей летишопс! то зайти не можу, то кешбек від суми менше ніж я сплатив, то перекидає на якийсь говнобраузер де все кладе жахливо! Пора переходити на інші сервіси. ви дно!
Добридень!
Ігоре, вибачаємося, якщо користування нашим сервісом надало вам незручності.
На даний момент перехід до програми AliExpress недоступний. Це тимчасовий захід.
З повагою,
команда LetyShops
На мою думку, кешбек ЛетіШопс від Аліекспрес вже перестав бути актуальним, з 15 перевірених товарів ні на 1 не виплачується кешбек. Зрозуміло, що за це відповідає саме Аліекспрес, але факт залишається фактом, що дешевший товар купити без кешбеку, ніж шукати вдвічі дорожче, але з поверненням грошей. До ЛетіШопс претензій немає, завжди оперативно допомагали вирішувати питання щодо кешбеку.
Дмитре, добрий день!
Розуміємо, що новина про зміну умов не порадувала.
Перевіряти потрібно лише додані раніше товари в кошик або "Мої бажання", а також товари, знайдені за іншими посиланнями. Якщо здійснювати перехід на AliExpress від нас і робити замовлення, то на всі товари магазину кешбек має нараховуватись.
З повагою,
команда LetyShops
До самого магазину претензій немає, а ось до служби підтримки летішопс є. Ви 20.12.2019р. даєте поради користувачеві "Сергій Максимов", який "лоханувся" (до речі, як і я), купивши не через додаток АліЕкспрес, а через браузер. Щоб він перевстановив програму, перевірив налаштування та тра-та-та. Я биту годину вбила на це, і так, і сяк, і навперекій, що тільки не відключала і встановлювала. У результаті у Вас у розділі чорний по білому написано, що на даний момент перехід в мобільний додаток на території Росії, Білорусі та Казахстану відключений. Ось дякую, купила навушники на 30р. дорожче. Дрібниця звичайно, але тут все на цій дрібниці й економлять!
Добридень!
Марино, дякую, що знайомитеся з інформацією в базі знань у розділі "Допомога". Там дійсно є відповіді на багато запитань :)
Рекомендації, надані нашому користувачеві в його ситуації, були актуальними на момент модерації відкликання. Наразі перехід у програму AliExpress відключено. Ми шукаємо спосіб зробити покупки користувачів зручними та без втрат кешбеку.
З повагою,
команда LetyShops
товар на аліекспрес коштує 2533, після активації кеш бігу його ціна зростає до 2596, хороший лохатрон, банкет виходить за мій рахунок)))
Вітаю!
Денис, ціна товару може бути нижчою у додатку магазину AliExpress. Такою є політика партнерів. Перехід з нашої програми до AliExpress тимчасово недоступний. Працюємо над вирішенням питання.
З повагою,
команда LetyShops
Іноді закрита можливість перейти на Aliexpress мобільну версію.
Добридень!
На жаль, іноді виникають технічні проблеми. Наразі перехід у додаток магазину AliExpress тимчасово недоступний. Працюємо над вирішенням питання.
З повагою,
команда LetyShops
КешБек не приходить!!!!!!!!!!!!
Добридень!
Ми створили звернення до служби турботи, щоб розібратися та допомогти. На жаль, відповіді не надійшло. Будь ласка, перевірте пошту та розділ "Допомога".
З повагою,
команда LetyShops
Дуже довго був з вами, але ви якось стали просідати в рейтингах так, багато разів ж не могу перейти в АліЕкспрес, викидає на браузер, а там все через одне місце, інші кеш сервіси відразу в додаток переводять, ваша порада з налаштувань не допомагає
Добридень!
Євген, на даний момент перехід до програми AliExpress тимчасово недоступний. Це зроблено для зменшення ризику втрати кешбеку. Всі додані в кошик або "Вибрані" товари рекомендуємо перевірити через чеккер , який є на сторінці при переході в магазин на мобільній версії нашого сайту або з комп'ютера.
З повагою,
команда LetyShops
жахливий додаток, іноді неможливо зайти через кешбек на Алліекспрес, викидає не туди куди треба на мобільний додаток Алліекспрес!
Добридень!
Олександр, на даний момент перехід з мобільного програми LetyShops в мобільний додаток AliExpress не працює. Це зроблено для того, щоб зменшити кількість загубленого кешбеку за придбання неафілійних товарів. Ми працюємо над вирішенням питання.
Уподобаний товар, який знаходиться в кошику та в обраному, рекомендуємо перевірити через чеккер, який є на сторінці під час переходу до магазину.
З повагою,
команда LetyShops
Кешбек не було здійснено, коли я дізнаюся, що кешбек був активований під час покупки
Привіт!
Просимо вибачення за неприємну ситуацію.
Ми відкрили запит до служби підтримки, але, на жаль, не отримали від вас відповіді.
З повагою,
Команда LetyShops
Що відбувається з Aliexpress, хотів замовити монітор за 6к, перевірив посилання, кешбеку немає. У списку магазинів без кешу його немає.
Здрастуйте, Михайле!
З недавніх пір AliExpress не нараховує комісію за неафіліатні товари. Це не тільки товари з магазинів, список яких був опублікований раніше.
Орієнтуйтесь, будь ласка, на результат перевірки у чеккері.
З повагою,
команда LetyShops