*Неафіліатні товари - це товари, які не беруть участі в партнерській програмі, за які AliExpress повертає 1% кешбеку незалежно від категорії.
Кешбек за замовлення з AliExpress може з'явитися в особистому кабінеті протягом 5 днів після оформлення.
зіпсувався сервіс, шкода... будемо до конкурентів йти
Дмитре, добрий день!
Хотіли б детальніше розібратися, з чим пов'язане таке рішення. На жаль, не отримали вашої відповіді поштою.
З повагою,
команда LetyShops
отримав 500₽, дякую. після цього знову не можу увійти до свого облікового запису в Алі експрес
Олександре, добрий день!
Завжди будь ласка :)
Щодо переходу в додаток. Справді, поки що він не працює. Ми займаємось виправленням помилки. Вибачте за незручності.
З повагою,
команда LetyShops
5001493298947389 - Це замовлення я не отримала, а Ви його вже закрили.
Світлано, добрий день!
Кешбек нараховується на баланс користувачів автоматично за даними від партнерів. Вам дуже пощастило, що кешбек зарахувався;)
З повагою,
команда LetyShops
Сказав через алі на тмал магазин не прийшла кешбеку замовлення на 1500₽ у мене 10% було
Доброго дня, Заріфджоне!
Співпраця з TMALL припинена з 10.12.2019. Ми написали про це на сторінці магазину, а також надіслали листи користувачам.
Жаль, що покупка залишилася без кешбеку.
З повагою,
команда LetyShops
Купую на Aliexpress вже не один рік, кілька років тому дізнався про Летішопс і підключився до його програми. Нагромадив на рахунку вже більше 1500 рублів кешбеку (така скромна сума тому, що купую тільки для себе, а не роблю на цьому бізнес), але з недавнього часу виявив, що в деяких магазинах деякі товари перестав нараховуватися кешбек. Прикро, особливо коли замовлення досить дороге. З нетерпінням чекаю, коли команда Летішопс домовиться з усіма партнерами про взаємовигідну співпрацю. Спочатку хотів поставити 5 зірок, але відмова деяких продавців від співпраці не дає змоги це зробити на даний момент. Оцінка магазину "чотири з плюсом".
Добридень!
Юрію, дякую, що протягом більше 3 років робите покупки з LetyShops :)
Умови співробітництва періодично змінюються. Зі свого боку, робимо все можливе, щоб покупки користувачів були вигідними.
З повагою,
команда LetyShops
помітив, що ціни через Ваш додаток більше на Алі ніж безпосередньо.
додаток гуд, але чому як раніше не можу при покупку на Алі перейти відразу в додатку та купувати(
Добридень!
Перехід із нашої програми до програми AliExpress тимчасово не працює через оновлення програми магазину. Активно працюємо над вирішенням питання:)
З повагою,
команда LetyShops
І я знову засмучуюсь. Цього разу через те, що з покупок через мобільний додаток Alieхpress перестав нараховуватися кешбек, хоча Летішопс про це ніде не говориться.
Добридень!
Олександра, не варто засмучуватися, адже всі тимчасові труднощі ;)
Ми вже працюємо над вирішенням питання.
З повагою,
команда LetyShops0
Згоден з користувачами сервісу, доведеться шукати новий сервіс по кешбеку, шкода з вами розлучатися, приємно було з вами мати справу, поки що!
Михайле, добрий день!
Дуже шкода: (Ми зв'язалися з вами поштою, щоб розібратися, з чим пов'язане таке рішення. На жаль, відповіді не надійшло.
З повагою,
команда LetyShops
Зробив кілька дрібних покупок з Алі після переходу та жодного факту зазначеного замовлення у кешбеку.
Андрію, добрий день!
Хочемо допомогти розібратися через ненарахування, тому вже створили звернення до служби турботи від вашого облікового запису. Як тільки з'явиться хвилинка, дайте відповідь.
З повагою,
команда LetyShops
Був хороший сервіс з кешбеку. Але після нового року гикатиму новий. У мене є кілька магазинів на алі, де постійно роблю замовлення, тому що магазини перевірені, не довга доставка і ціни там мене влаштовують, але з останнього моменту кешбек зник у цьому магазині. У мене немає бажання змінювати перевірений магазин та шукати новий, але з кешбеком. Простіше змінити сервіс кешбеку. На жаль летишопс, вже не торт. Але дякую за те, що з Вами не було проблем до останнього часу.
Добридень!
Антон, розуміємо, що робити покупки приємно у перевіреному магазині. Так, умови співпраці з партнерами було змінено.
Для наших користувачів намагаємось домовитись про спеціальні пропозиції для здійснення вигідних покупок. Слідкуйте за поштовим розсиланням та новинами в соціальних мережах. Сподіваємося, ви все ж таки залишитеся з нами :)
З повагою,
команда LetyShops