Лучшее приложение на сегодняшний день. Так держать
Добрый день!
Стараемся :) Спасибо, что вы с нами!
С уважением,
команда LetyShops
Так все сподобалося, але дратує те, що за дорогі покупки доводиться вибивати свій кешбек! Ніколи самі не нараховують лише за дрібні.
Здрастуйте, Сергію!
Всю інформацію про замовлення користувачів отримуємо від магазину. Це автоматичний процес і сума покупки не впливає на нього.
Якщо виникнуть питання щодо зарахування кешбеку в майбутньому, звертайтеся. Ми завжди готові допомогти. :)
З повагою,
команда LetyShops
Мені дуже сподобався сервіс, багато акцій з кешбеку, що горить, дуже швидке виведення грошей
Все оперативно та чесно. Молодці!
Молодці! Дуже серйозний сервіс! Всім рекомендую!
Ніякий не прекрасний сервіс. Кошти неможливо вивести, потрібно набрати 500 рублів щоб вивести, дурдом черговий, через цей сервіс товар дорожче купуєш. Ось ви мені скажіть навіщо мені на телефон виводити гроші, коли вони мені так потрібні, черговий обман... Дуже погано. Дайте мені книгу скарг, треба цю контору закривати.
Привіт!
У сервісі дійсно є мінімальна сума виводу.
На ціноутворення товарів у магазині не впливаємо.
Сподіваємось, що зміните думку.
З повагою,
команда LetyShops
Давно пользуюсь этим прекрасным сервисом. Действительно начисляют денежку, которую можно вывести прямо на карту. Много выгодных предложений и очень хорошая служба поддержки. Рекомендую
Добрый день!
Виталина, спасибо за комментарий :) Круто, что уже больше года вы с нами!
С уважением,
команда LetyShops
Глибоко обурений! Неможливо вивести кошти! LetyShop говорить спробуйте на іншу карту... Та й є побоювання, що зламають... розмовляти перестали, тільки бажають "доброго дня" ... знущаються напевно!)))) Засновники сидять в Угорщині.
Доброго дня!
Володимир, ознайомились із зверненням.
Заявки на виведення коштів відхиляються, оскільки платіжна система не може переказати кошти на картку. Причина: картка не приймає платежі від юридичних осіб, яким є LetyShops. Просимо вас вибрати інший спосіб виведення коштів або звернутися до організації, яка випустила картку, для з'ясування деталей по ній.
З повагою,
команда LetyShops
Користуюсь сервісом трохи більше року. По факту - приємний бонус з кожної покупки та можливість знаходити потрібні товари з кешбеком та за прийнятною ціною. Не бачу сенсу не використати.
Доброго дня!
Дякую, що поділилися досвідом співпраці:) Ми щасливі нести користь!
З повагою,
команда LetyShops
Чудовий додаток, завдяки якому частина витраченої суми повертається до нас. Розширення (плагін) для браузера Chrome нагадує про можливість отримання кешбеку при покупках в Інтернеті. Я вважаю, що це пришвидшує і, перш за все, полегшує використання сервісу. Виплата моїх заощаджених грошей надійшла на мій рахунок вже наступного дня! Дуже рекомендую всім, хто робить покупки в Інтернеті!
Доброго ранку!
Ми раді, що можемо допомогти вам зробити ваші покупки вигідними. :)
З повагою,
Команда LetyShops