Bardzo żałuję, że nie wiedziałam o tej usłudze wcześniej. ponieważ bardzo często robię zakupy online. Ale odkąd się zarejestrowałem, nie przestaję być zaskoczony i szczęśliwy. Obsługa sklepu Lety Shop jest zawsze ze mną! Jestem bardzo zadowolona z punktualności tego serwisu, wszystkie płatności są dokonywane na czas i uczciwie. Opinie są również doskonałe. Nigdy nie zostawią Cię bez opieki, gdy się z nimi skontaktujesz. Jestem zadowolony zarówno z obsługi jak i podejścia do klientów. Bardzo się cieszę, że liczba sklepów rośnie. Wypłaciłem pierwsze 500 rubli na mój portfel WebMoney. Zapłata została zrealizowana bardzo szybko, w ciągu kilku dni. Wszystko jest uczciwe i bez oszustwa. Teraz mój status jest brązowy. Bardzo istotny jest również system pozyskiwania poleceń. W ten sposób, polecając znajomego za pośrednictwem swojego linku polecającego, możesz uzyskać dodatkowy dochód z zakupów dokonanych przez niego. Chętnie korzystam z rozszerzenia Lety Shops do przeglądarki Google Chrome, ponieważ dzięki niemu nie zapomnę przypadkowo aktywować zwrotu gotówki podczas zakupów. Dla mnie osobiście jest to bardzo wygodne. Dziękuję LetyShops za pomoc w oszczędzaniu na zakupach. Życzę Ci powodzenia i pomyślności!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie