Bardzo podobało mi się korzystanie z tej usługi, wszystko jest proste i przejrzyste, a co najważniejsze, bez OSZUSTW. Otrzymałem swój pierwszy cashback w wysokości 545 rubli za zakupy w listopadzie 2015 r. Jestem bardzo zadowolony, pieniądze zostały przelane szybko, złożyłem wniosek w ciągu dnia i otrzymałem je na swoją kartę bankową wieczorem. Polecam każdemu zacząć oszczędzać korzystając z serwisu sklepu Lety. Pamiętaj, aby uważnie przeczytać zasady korzystania z serwisu, uchroni Cię to przed wieloma problemami podczas zakupów! Powodzenia wszystkim!
Pieniądze dotarły szybko. Niektóre zwroty gotówki są większe, niektóre mniejsze od innych. Dobra obsługa
Korzystam z serwera od około 2 miesięcy, pierwszy raz zaoszczędziłem i wypłaciłem pieniądze, wszystko poszło dość szybko, w ciągu jednego dnia pieniądze pojawiły się na koncie. Bardzo mi się podoba, że można wypłacić pieniądze od razu, gdy uzbiera się 500 rubli, a nie od 1000 rubli, jak wszędzie indziej. Wszystko bardzo mi się podoba, polecam. Dziękuję za tak wspaniałą stronę
Korzystam z tej strony, polecił mi ją znajomy. Wypróbowałem ją i mi się spodobała. Zwrot gotówki następuje w ciągu 10 minut od złożenia zamówienia, a wypłata pieniędzy w ciągu pół dnia. Jest to bardzo wygodne i szybkie. Polecam
Korzystam z tej usługi od około miesiąca. Spodobał mi się design, specjalna aplikacja na Chrome (dzięki niej nigdy nie przegapisz swojego cashbacku) i jakość obsługi. Dziś wypłaciłem pierwszą kwotę, wszystko dzieje się dość szybko. Jak dotąd jestem bardzo zadowolony.