dobra obsługa, responsywni managerowie, a co szczególnie miłe to fakt, że pierwsza kwota została pobrana na kartę w ciągu kilku godzin. Polecam)
Nigdy nie korzystałem z usługi cashback . Po przeszukaniu Google natrafiłem na stronę LetyShops . Na początku nie wierzyłem, że cokolwiek z tego wyniknie. Postanowiłem to sprawdzić, ponieważ zamierzałem dokonać zakupu na Aliexpress. Rezultat przerósł moje oczekiwania. Już zaoszczędziłem 1000 rubli . Przyciągnął nawet polecenia. Polecam. Wypłata pieniędzy na Ukrainie na kartę Privatbank odbywa się w UAH.
Bardzo opłacalne!
Przypadkowo natrafiłem na serwis sklepów Lety!!!!! Podchodziłem do niego z pewną dozą nieufności (w Internecie jest ich pełno). Zacząłem używać w listopadzie 2015. Wczoraj wypłaciłem pieniądze! Tłumaczenie zostało ukończone bardzo szybko, w ciągu około sześciu godzin. Byłam bardzo zaskoczona i oczywiście szczęśliwa!!!!
Po zainstalowaniu rozszerzenia Google Chrome przestałem cierpieć na stwardnienie rozsiane podczas aktywacji usługi.
Dużo zakupów robię w Internecie. Dużo podróżuję, kupuję bilety (lotnicze i kolejowe), rezerwuję hotele i otrzymuję całkiem niezły zwrot gotówki.
Dzięki chłopaki. Świetnie sobie radzisz!!!!
Miesiąc temu dowiedziałem się o tej usłudze i postanowiłem z niej skorzystać, ponieważ często zamawiam rzeczy z wielu sklepów. Wszystko jest jasne i szybkie, dziś wypłaciłem pierwszą kwotę, działa! Dziękuję! Polecę))))
Złożyłem wniosek o zapłatę i pieniądze zostały zaksięgowane na mojej karcie tego samego dnia! Nieźle! Będę nadal z niego korzystać.
Wszystko naprawdę działa. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego systemu, ale dziś otrzymałem pierwszy zwrot pieniędzy. Mam nadzieję, że w przyszłości wszystko będzie równie przejrzyste i szybkie (zwrot pieniędzy został potwierdzony w ciągu tygodnia, po złożeniu wniosku o wypłatę środków otrzymałem pieniądze na kartę bankową w ciągu kilku godzin). Na razie jestem bardzo zadowolony.
Doskonała i co najważniejsze, działająca usługa cashback ! Dziękuję Wam za tę szansę - otrzymania zwrotu wydanych pieniędzy! Po rejestracji dostałem bonus w wysokości 200 rubli, potem kupiłem smartfon za 12696, a gdy już otrzymałem smartfon, dostałem 507 rubli! Następnie zleciłem płatność i tego samego dnia, godzinę później, zobaczyłem, że środki wpłynęły na mój portfel Qiwi! Brawo!
Będę Cię polecać znajomym - niech kupują z cashbackiem, bo takie bonusy wcale nie są zbędne. Jestem zadowolony i będę kontynuował współpracę i zakupy!
Naprawdę lubię LetyShops, a jeszcze bardziej personel - uprzejmy, pomocny i bardzo odpowiedzialny. Podoba mi się, że Lety ciągle się rozwija.
Szczerze życzę Ci sukcesów, dobrych dni i większej liczby klientów!
Nigdy wcześniej nie korzystałam z takich stron, wydawały mi się skomplikowane, długie, niewygodne... Ale kiedy już z nich skorzystałam, teraz żałuję, ile zakupów dokonałam w sklepach internetowych bez cashbacku! (( ale mogłem zwrócić przyzwoite kwoty (( teraz robię wszystkie zakupy przez stronę LetyShops! Jestem bardzo zadowolony z usługi! Szybkie odpowiedzi od obsługi klienta! Tak trzymajcie!