No cóż, teraz moja kolej, aby opowiedzieć Wam o tej usłudze... A wszystko dlatego, że jest to najbardziej uczciwa i najlepsza usługa!!!! Wiesz, wypróbowałem wiele różnych stron oferujących zwrot gotówki, ale niektóre nie działały, bo pieniądze nie zostały wypłacone, a niektóre miały bardzo niski zwrot gotówki. O LetyShops dowiedziałem się dzięki reklamie, ale szczerze mówiąc, nie spodziewałem się, że strona mnie zachwyci, mimo to złożyłem zamówienie próbne za pośrednictwem strony. Zdziwiło mnie, że zwrot gotówki jest prawie zawsze realizowany natychmiast – nie trzeba ciągle pisać do supportu i prosić o własny zwrot gotówki. Bardzo mi się podoba, że wszystkie transakcje, zamówienia i kwoty zwrotu gotówki są widoczne na pierwszy rzut oka, wszystko jest jasne i przejrzyste. Tak, czas oczekiwania na zwrot gotówki jest trochę długi, ale w porównaniu do wygody usługi, to drobnostka. Ale najważniejsze, że usługa uczciwie wypłaciła mi dziś 500 rubli. Co więcej, moje zdziwienie nie miało granic, gdy w ciągu kilku godzin otrzymałem zapłatę. Teraz na pewno zostanę na tej stronie na dłużej! Naprawdę chcę statusu ZŁOTEGO!!!!
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie