Jestem bardzo zadowolony z usługi - dziś otrzymałem swoje pierwsze 930 rubli, chociaż na początku były pewne wątpliwości i podejrzenia, zapewne wynikające z mojej niewiedzy, ale dzięki szybkiej pomocy działu wsparcia technicznego wszystkie kwestie zostały pozytywnie rozwiązane. Robię zakupy na Aliexpress, po potwierdzeniu zakupu na Ali, dosłownie 4-5 dnia zamówienie zmienia status na zaksięgowany na koncie Letyshop. Przy wypłacaniu środków wybrałem metodę bankową. Karta Visa, MasterCard (Ukraina), ale pojawił się problem po stronie mojego banku, w związku z czym obsługa Letyshop znów przyszła mi z pomocą i wyjaśniła wszystkie szczegóły powstałego problemu, po czym środki znalazły się już na mojej karcie drugiego dnia roboczego (nawiasem mówiąc, kolejnym plusem jest to, że Letyshop pobiera prowizję przy wypłacie środków). Jeśli to możliwe, postaram się robić zakupy poprzez Letyshop nie tylko na Ali, ale także w innych sklepach, czego życzę innym i nie odkładam tego na później, tylko już teraz wybieram się na zakupy z ekipą Letyshop. Mogę śmiało powiedzieć całemu zespołowi - jesteście świetni, tak trzymajcie!
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate.
Pokaż oryginał
Pokaż tłumaczenie